News

O fetiță de 13 ani a fost ucisă de o haită de 20 de câini, în timp ce se plimba pe lângă casă, în SUA

Tragedie în SUA. O fetiță a fost ucisă de o haită de 20 de câini. A avut leziuni extinse, inclusiv tăieturi și vânătăi pe gât și cap.
17.07.2021 | 11:08
O fetita de 13 ani a fost ucisa de o haita de 20 de caini in timp ce se plimba pe langa casa in SUA
O fetiță de 13 ani a fost ucisă de o haită de 20 de câini, în timp ce se plimba pe lângă casă, în SUA
ADVERTISEMENT

Lyssa Rose Upshaw, o fetiță de 13 ani, a fost ucisă de o haită de câini în timp ce se plimba lângă casa familiei sale. Tragedia s-a petrecut în Arizona.

Fetița a avut leziuni extinse, inclusiv tăieturi și vânătăi pe gât și cap și răni adânci ale țesuturilor moi pe picioare, conform Antena3.

ADVERTISEMENT

„Nu am crezut niciodată că asta i se va întâmpla vreodată fiicei mele. Era o iubitoare de câini”, a relatat mama victimei, Marissa Rose Jones.

O fetiță de 13 ani a fost ucisă de o haită de 20 de câini. Cum s-a petrecut tragedia din SUA

Lyssa Rose Upshaw. Foto: Facebook

Pe 16 mai, Marissa ‘Ris’ Rose Jones și-a văzut fiica întinsă pe o potecă de pământ în Fort Defiance. Până la autopsie, aceasta nu a suspectat că o haita de câini i-ar fi ucis copilul, informează DailyMail.

ADVERTISEMENT

Jones îi permisese fiicei să meargă la plimbare pe o pistă de jogging peste un deal. Copila trebuia să se întoarcă până la ora 17:30.

Deoarece fetița de 13 ani nu revenise, la ora 17:45, Jones și-a trimis fiul să o caute. Până la ora 18:00 au venit în ajutor surorile și verișorii în căutare, potrivit Navajo Times.

ADVERTISEMENT

Mama victimei a fost mușcată de un câine, în timp ce-și căuta fetița

În timp ce își căuta fiica, Marissa ‘Ris’ Rose Jones a fost mușcată de braț de un câine, parte dintr-o haită de „vreo 20” care aparțineau vecinei verișoarei sale. Când și-a găsit fiica, „picioarele îi erau mestecate”. Familia vecină a ascuns câinii până la sosirea controlului animalelor.

„Au ascuns câinii care mi-au atacat și ucis fiica, de frica controlului animalelor. Ce este în neregulă cu acești oameni”, a scris ea într-o postare pe Facebook datată pe 17 mai.

ADVERTISEMENT

Tragedia a avut loc în regiunea Apache, formată în cea mai mare parte din indigenii Națiunii Navajo

Medicul legist a clasificat moartea lui Upshaw ca fiind accidentală. Atacul mortal a reînnoit discuțiile din toată rezervația despre modul potrivit de a trage oamenii la răspundere pentru animalele lor de companie.

Peste 250.000 de câini vagabonzi se află în Națiunea Navajo, conform estimărilor.

ADVERTISEMENT
Tags: