News

O fetiță de 13 ani din Sibiu s-a sinucis, aruncându-se în fața trenului. Ce a scris în biletul de adio

09.02.2021 | 20:18
O fetita de 13 ani din Sibiu sa sinucis aruncanduse in fata trenului Ce a scris in biletul de adio
O fetiță de 13 ani din Sibiu s-a sinucis, aruncându-se în fața trenului. Ce a scris în biletul de adio. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie în Sibiu. O fetiță de numai 13 ani s-a sinucis, aruncându-se în fața trenului. Se pare că problemele din familie au condus la acest gest extrem al copilei. Cel puțin asta ar reieși dintr-un bilet de adio pe care l-a lăsat.

Drama din orașul de pe malurile Cibinului s-a petrecut luni seara, în cartierul Ștrand. Fetița a fost călcată mortal de un tren care circula pe ruta Teiuș – Sibiu.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că minora a decis să-și pună capăt zilelor din cauza unor probleme din propria familie. Într-un bilet de adio, aceasta și-ar fi explicat gestul.

O fetiță de 13 ani din Sibiu s-a sinucis și s-a aruncat în fața trenului

Un eveniment dramatic a șocat locuitorii orașului Sibiu. O fetiță numai 13 ani s-a aruncat în fața trenului, luni seara, iar impactul i-a fost fatal. Mecanicul a văzut-o și a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor, însă era prea târziu.

ADVERTISEMENT

Potrivit Antena 3, care prezintă declarațiile unor surse locale, fata ar fi lăsat un bilet, înainte de a comite cumplitul gest. Din acesta reiese că părinții ei s-ar fi aflat în proces de divorț, iar copila nu a știut cu care dintre ei să rămână. Din această cauză ar fi decis să-și pună capăt zilelor.

Cei implicați în anchetă au confirmat incidentul dar nu au oferit detalii despre identitatea fetei sau motivul pentru care aceasta a ales să se arunce în fața trenului.

ADVERTISEMENT

Poziția oficială a Poliției în acest caz

Tragedia din Sibiu s-a petrecut luni seara, în jurul orei 19:00, la trecerea de cale ferată din cartierul Ștand, în zona străzii Dimitrie Cantemir. Mecanicul a sunat la 112 imediat după producerea tragicului eveniment.

Imediat, la fața locului au ajuns de urgență echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu. Trupul fetiței a fost scos de sub tren, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Aceasta a murit pe loc.

ADVERTISEMENT

Iată comunicatul oficial al celor de la Poliției:

”În data de 08.02.2021, în jurul orei 1836, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu-Post Poliţie TF Sibiu- Călători au fost sesizate telefonic de către şeful de tren din staţia CF Sibiu, SNTFC Braşov, despre faptul că trenul Regio 2416, care circula pe relaţia Teiuş -Sibiu, a surprins şi accidentat mortal o persoană care ulterior s-a constatat că este o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 13-15 ani.

ADVERTISEMENT

În urma acestei sesizări, prin ordonanța organelor de cercetare din data de 08.02.2021, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, prev. şi ped. de art. 192 alin. 1 Cod pen.

Dosarul, înregistrat iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, a fost preluat la data de 09.02.2021 în vederea efectuării cercetărilor de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au comunicat autoritățile.

Tags: