News

O fetiță de trei ani a căzut de la etajul trei al unui bloc, în Brașov. Care este starea ei

O fetiță de trei ani a căzut de la etajul trei al unui bloc, în Brașov. La fața locului au fost chemate autoritățile care au intervenit de urgență. Care este starea copilei?
03.06.2022 | 16:13
O fetita de trei ani a cazut de la etajul trei al unui bloc in Brasov Care este starea ei
Cum a căzut fetița de la etaj. Sursa foto: Observator/colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O fetiță în vârstă de trei ani a căzut de la etajul trei al unui bloc, în Brașov, vineri după-amiază. Copila se juca cu o pisică, în momentul incidentului.

Fetița a supraviețuit în urma căzăturii

La fața locului s-au deplasat echipaje de salvare. Din fericire, medicii au găsit-o pe minoră în stare de conștiență, dar cu politraumatism, potrivit Observator.

ADVERTISEMENT

Cele mici i s-au acordat îngrijirile necesare la domiciliu, după care a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Brașov. Din primele informații, era acasă cu mama și bunica sa.

Una ditre femei spăla vasele când fetița se juca cu o felină. Anchetatorii consideră că ea s-a întins după animal și așa s-a prăbușit în gol.

ADVERTISEMENT

S-a demarat o anchetă în acest caz. Polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov fac cercetări pentru a vedea cum s-a produs cu exactitate totul.

Tot mai multe cazuri cu copii care cad de la etaj

Nu este primul caz de acest fel. În urmă cu șapte zile, un copil de un an a căzut de la etajul patru al unui bloc, în Petroșani, județul Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Băiețelul era în bucătărie cu mama lui și a fost așezat pe o jucărie. La un moment dat, s-a ridicat și s-a agățat de fereastră și așa s-a produs tragedia. Și în acest caz copilul a supraviețuit ca printr-o minune, dar a fost dus la spital într-o stare gravă.

”S-o urcat pe o mașinuță, are o mașinuță din aia electrică. S-o urcat pe ea, niciodată nu s-a urcat la geam. Era la un metru de ea, doar că era după colț, atât, și eu eram dincolo, în cameră, că o fost cu mine, s-o jucat cu mine”, a declarat tatăl pentru Știrile Protv.

ADVERTISEMENT

”Se mai urca pe măsuța lui și chiar o luasem de acolo, astăzi, și chiar spuneam că trebuie să facem ceva. Îi curățam măsuța, să îl pun la masă. Efectiv, eram lângă el, doar că era în balcon. Bucătăria e cu balcon cu tot”, a spus și mama copilului.

Cei doi părinți vor fi trași la răspundere.

ADVERTISEMENT
Tags: