Life

O filmare cu Sharon Stone a devenit virală. Ce a ajuns să facă actrița de 64 de ani în fața camerelor

Sharon Stone are 64 de ani însă nu își arată deloc vârsta. Cea mai bună dovadă este clipul video în care apare vedeta și care a devenit viral.
21.10.2022 | 15:05
O filmare cu Sharon Stone a devenit virala Ce a ajuns sa faca actrita de 64 de ani in fata camerelor
Sharone Stone a împlinit anul acesta 64 de ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sharon Stone este una dintre cele mai apreciate actrițe. Deși are 64 de ani, aceasta nu are de gând să renunțe prea curând la cinematografie, ci din contră, este mai activă ca oricând.

Sharon Stone, la fel de activă și la 64 de ani

Despre presa de peste hotare scria că a fost diagnosticată cu diabet în urmă cu ceva timp, actriței nu i-a păsat prea mult și continuă să își vadă de viața ei ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Deși a trecut prin momente extrem de dificile la un moment dat, se pare că acesta și-a revenit destul de bine.

Acest lucru l-am putut vedea într-un clip video care a devenit viral. O filmare în care Sharon Stone dansează nebunește în culise a fost făcută publică pe internet.

ADVERTISEMENT

Inclusiv cei care o privesc sunt de-a dreptul uimiți de ceea ce poate să facă actrița în vârstă de doar 64 de ani, dar și de energia pe care aceasta o are.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sharon Stone (@sharonstone)

Amintim că Sharon Stone, care a devenit celebră în urmă cu mai bine de trei decenii, odată cu apariția în filmul Instinct primar continuă să se implice activ în domeniu.

ADVERTISEMENT

Sharon Stone suferă de diabet

Doar în 2022, aceasta a apărut deja în șase pelicule care s-au dovedit a fi un succes. Deși s-a tot scris că aceasta ar suferi de diabet, de tip 1, o boală destul de frecventă și că ar fi dependentă de insulină, actrița a negat constant acest zvon în urmă cu mai bine de zece ani.

Într-un interviu acordat pentru revista You, Sharon Stone spunea că este sănătoasă și că ce se spune despre diabet nu este deloc adevărat.

ADVERTISEMENT

“Zvonurile conform cărora aș avea diabet nu sunt adevărate. De fapt, am un nivel extrem de scăzut de zahăr în sânge și o tensiune arterială extrem de scăzută. De fapt, sunt extrem de sănătoasă”, povestea vedeta.

De asemenea, ani mai târziu, aceasta mărturisea că mănâncă cât se poate de sănătos, muncește și știe și când să se odihnească. ”Fac tot ceea ce este necesar pentru orice persoană: mănânc, doarm și lucrează la munca preferată“, dezvăluia celebra actriță.

ADVERTISEMENT
Tags: