ADVERTISEMENT
Life

O fostă concurentă de la Puterea dragostei este însărcinată. Bruneta le-a arătat tuturor burtica – Foto

Autor: Dan Suta | 27.08.2020 | 10:32
O fostă concurentă de la Puterea dragostei este însărcinată. Bruneta le-a arătat tuturor burtica - Foto
Cristina Mihaela Dorobanțu este prezentatoarea ekisiunii Puterea dragostei de la Kanal D. Foto: Instagram

O fostă concurentă de la Puterea dragostei a făcut marele anunț: este însărcinată! Vedeta le-a arătat tuturor burtica într-un live pe Instagram și este extrem de fericită că va deveni mamă!

ADVERTISEMENT

Daiana de la Puterea dragostei este însărcinată

Este vorba despre Daiana, care nu a mai putut ține foarte mult timp secretul ascuns. Fanii fostei concurente de la Puterea dragostei au observat burtica suspectă a brunetei, însă aceasta nu a vrut să confirme până nu și-a făcut analizele temeinic pentru a afla că este perfect sănătoasă.

De altfel, majoritatea femeilor, fie că sunt celebrități sau nu, se feresc să strige în gura mare că sunt însărcinate până nu sunt 100% convinse că pot face acest anunț din diverse rațiuni personale ori din motive medicale.

ADVERTISEMENT

„Ramonaaa, sunt însărcinată! Trezește-te! Da, sunt însărcinată! Hai că vă arăt! Se vede, nu?”, a spus cu zâmbetul până la urechi Daiana în live-ul de pe Instagram.

S-a întors la fostul iubit, Alin

Daiana de la Puterea dragostei este în cea de-a doua lună de sarcină, motiv pentru care încă nu i se vede atât de clar burtica. Abia din luna a cincea va fi vizibilă și va ști cu exactitate sexul bebelușului.

ADVERTISEMENT

Daiana este într-o relație cu Alin, fostul ei iubit, la care s-a întors după ce și-a încercat norocul  în dragoste  în reality-show-ul de la Kanal D.

După numeroase certuri și împăcări, cei doi au ajuns la concluzia că e cel mai bine să fie împreună, iar acum chiar vor forma o familie, având primul lor copil.

ADVERTISEMENT

Daiana este considerată una dintre cele mai sexy foste concurente de la Puterea dragostei, alături de Ella și Simina. Bruneta este extrem de apreciată și pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, acolo unde e cel mai mult activă.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei e vedetă și pe Insta, unde are aproximativ 70.000 de urmăritori, iar numărul este în continuă creștere.

ADVERTISEMENT
daiana puterea dragostei
Daiana de la Puterea dragostei a confirmat pe Insta Live că este gravidă

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!