Life

O fostă concurentă Insula Iubirii, însărcinată. Tânăra s-a căsătorit în mare secret

18.06.2020 | 07:34
O fosta concurenta Insula Iubirii insarcinata Tanara sa casatorit in mare secret
O fostă concurentă Insula Iubirii, însărcinată. Tânăra s-a căsătorit în mare secret. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai frumoase concurente din show-ul „Insula Iubirii” de la Antena 1 a dezvăluit recent pe rețelele de socializare că va deveni mamă pentru prima oară. Fosta concurentă este în culmea fericirii alături de bărbatul alături de care va deveni părinte.

Surpriza este una uriașă pentru fanii fostei iubite a lui Hamude de acum patru ani, căci despre ea este vorba, mai ales pentru că s-a căsătorit în mare secret. Loredana nu a făcut numai schimbări în plan amoros, ci și legat de înfățișare. Fosta iubită a lui Hamude a renunțat la culoarea blondă a părului și s-a făcut șatenă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Loredana a apelat la operații estetice, în special la nivelul feței care i-au schimbat complet fizionomia. Potrivit viva.ro, tânăra și-a făcut rinoplastie, dar și alte mici intervenții chirurgicale care o fac o cu totul altă persoană.

Fosta iubită a lui Hamude, însărcinată. Loredana s-a căsătorit recent

Frumoasa blondină și Hamude se înscriau în urmă cu 4 ani în cel mai intens show, „Insula Iubirii”. Iubirea dintre ei nu a rezistat prea mult testelor, Loredana căzând pradă ispitei. Despărțirea nu a fost una ușoară pentru că s-a iscat un întreg scandal între foști amorezi.

ADVERTISEMENT

Anii au trecut și Loredana se pare că l-a dat uitării pe fostul iubit și chiar și-a întemeiat familia pe care și-o dorea. Fosta concurentă de la Antena 1 se poate declara o femeie împlinită, mai ales că de curând a anunțat că va deveni pentru prima oară mamă.

Loredana, fostă concurentă Insula Iubirii
Loredana, fosta iubită a lui Hamude de la Insula Iubirii, este însărcinată. Sursa foto: libertatea.ro

Fosta concurentă Insula Iubirii, prima reacție după ieșirea din show-ul de la Antena 1

Fosta concurentă din sezonul doi „Insula Iubirii” mărturisea la scurt timp după emisiune că nu regretă alegerile făcute, fiind vorba de faptul că l-a înșelat pe Hamude cu ispita Sorin. Tânăra a susținut că experiența din Thailanda a făcut-o să vadă viața cu alți ochi.

ADVERTISEMENT

„Vreau să-mi exprim mulțumirea față de cei care m-au urmărit timp de aproape 3 luni de zile spunându-le că apreciez enorm de mult faptul că au înțeles că oricine poate greşi, lucru care mă bucură foarte mult!

Azi, datorită vouă sunt o altă persoană pentru că atât mesajele de susținere şi de încurajare cât şi cele răutăcioase au ajutat la formarea mea!

ADVERTISEMENT

Dacă înainte regretam că am făcut parte din acest reality show, azi nu REGRET NIMIC pentru că această experiență m-a maturizat foarte mult şi m-a făcut să văd viața cu alți ochi!”, scria Loredana pe contul său de socializare în urmă cu ceva vreme, informează libertatea.ro.

 

ADVERTISEMENT