Life

O fostă prezentatoare TV din România a trecut printr-un divorț dureros: ”Nu cred că te refaci niciodată”

Divorțul dureros prin care a trecut o fostă prezentatoare TV din România. Vedeta suferă și acum, deși s-a întâmplat în urmă cu doi ani.
09.02.2023 | 15:58
O fosta prezentatoare TV din Romania a trecut printrun divort dureros Nu cred ca te refaci niciodata
De ce s-a produs divorțul, după un mariaj de 15 ani. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

La începutul anilor 2000 făcea furori pe micile ecrane ale românilor, prin rolul de prezentatoare TV, dar și prin cel de actriță. Odată cu trecerea timpului, s-a căsătorit, s-a mutat în Italia, unde a avut o căsnicie de 15 de ani. Însă, la un moment dat lucrurile nu au mai funcționat și s-a produs divorțul.

Divorțul trist prin care a trecut o fostă prezentatoare TV din România: ”Este, fără doar și poate, un faliment”

Kitty Cepraga, căci despre ea este vorba, a vorbit într-un interviu recent despre despărțirea de soțul ei, care s-a produs în urmă cu doi ani. Fosta prezentatoare TV și actriță a mărturisit că separarea a fost una care și-a pus amprenta asupra sa și că nu știe dacă se va mai reface vreodată.

ADVERTISEMENT

Kitty Cepraga a avut un mariaj de mai bine de un deceniu cu actorul James Goodwin. Din iubirea lor a rezultat un copil, mai exact, o fiică pe nume Aurora May, care în prezent are vârsta de 7 ani. Cei doi au decis să păstreze legătura de dragul fetiței lor, în pofida divorțului.

Kitty Cepraga a descris despărțirea în cuvinte profunde. O consideră ”un faliment, o nereușită” și este de părere că o persoană nu se poate reface după un astfel de eveniment, deoarece la începutul căsniciei și-a pus multe speranțe și așteptări, care se pot amplifica odată cu apariția unui copil între soți.

ADVERTISEMENT

”Este, fără doar și poate, un faliment. Este o nereușită, dacă punem așa problema. Nu cred că te refaci niciodată după așa ceva pentru că, evident, ai pus niște speranțe, niște așteptări. Vorbim de niște ani, în cazul meu au fost toată perioada mea post-adolescențială, până de curând, în urmă cu doi ani. Crești lângă persoana respectivă, eram amândoi copii.

Depășești cu greu, nu cred că te refaci niciodată. Dacă a venit și un copil și a fost o căsnicie, evident că ai avut speranța să fie până la sfârșitul vieții. Repet, suntem persoane mature și adulte, iar faptul că ne iubim atât de mult copilul, face ca ea să nu simtă atât de mult despărțirea”, a declarat fosta prezentatoare pentru Antena Stars, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

Kitty Cepraga a mai dezvăluit că pune accent pe faptul ca fiica sa să nu simtă lipsa afecțiunii paterne. În pofida distanței care s-a creat, fosta prezentatoare mai este de părere că o astfel de situație nu reprezintă o problemă. Aurora May ar petrece mult timp cu tatăl său, James Goodwin.

” (…)Este absolut fundamental și țin mult la acest lucru. Distanța nu este o problemă, iar ea fiind mică, având 7 ani și jumătate era delicat să nu-și vadă partea masculină din familia ei. Ea petrece mult timp și cu tatăl ei”, a mai completat Kitty Cepraga.

ADVERTISEMENT

Kitty Cepraga a stat 20 de ani în Italia

Kitty Cepraga a stat 20 de ani în Italia, renunțând acum două decenii la cariera din România, în favoarea iubirii ce o aștepta în peninsulă. În 2020, la începutul stării de urgență, instalată în România, odată cu primele cazuri de coronavirus, Kitty a revenit în locul natal, unde și-a adus și fetița.

ADVERTISEMENT