Life

Kitty Cepraga a revenit în România. Cum arată actrița acum, după 20 de ani de stat în Italia

Kitty Cepraga a plecat din țara natală în urmă cu aproximativ 20 de ani pentru o carieră în lumea filmului. Avea 23 de ani când ajungea în Italia. Frumoasa actriță a revenit de curând în România, unde are de gând să se întoarcă definitiv.
03.06.2021 | 17:02
Kitty Cepraga a revenit in Romania Cum arata actrita acum dupa 20 de ani de stat in Italia
Kitty Cepraga a revenit în România. Cum arată actrița acum, după 20 de ani de stat în Italia. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Vedeta nu s-a schimbat foarte mult în perioada în care a stat departe de casă, având aceleași zâmbet radiant pe chip. Trăsăturile actriței au rămas la fel, frumoasa blondină remarcându-se încă de la vârste fragede prin frumusețea sa răpitoare.

După aproape 20 de ani în care și-a urmat visele și idealurile în Italia, Kitty Cepraga s-a întors în țară pentru a sărbători ziua de naștere a tatălui său. Pandemia de coronavirus a făcut-o să petreacă mai mult timp alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Kitty Cepraga, totul despre revenirea în țară. Actrița a plecat din România în urmă cu 20 de ani

Actrița în vârstă de 41 de ani este pe meleagurile natale de mai bine de un an, de când s-au închis granițele din cauza virusului din China. Vedeta a venit în vizită, dar și-a dat seama că poate realiza multe aici, în condițiile în care situația din Italia era mult mai gravă.

Am venit să-i vizităm pe părinții mei, tatăl meu împlinea o vârstă importantă și am venit în vizită cu o gentuță și s-au închis granițele.

ADVERTISEMENT

Proiectele în care eram implicată s-au blocat, în Italia a fost o situație mai gravă decât în România. În continuare este mult mai gravă, atât din punct de vedere al sănătății, cât și al joburilor.

Am prieteni care și-au închis afacerile și colegi care sunt liber profesioniști și-au pierdut pâinea și siguranța zilei de mâine.  Și atunci, nimic nu e întâmplător.

ADVERTISEMENT

Au venit niște proiecte stimulante în România. În vara aceasta am fost directorul artistic al Festivalului de Film Bucharest Festival Film International. Sunt tot mai pasionată de cauze umanitare și sociale.

Am fost director la un festival de film de animație la primă audiție”, a povestit Kitty Cepraga despre activitatea pe care a desfășurat-o de când a revenit în România, în emisiunea „La Măruță”, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Kitty Cepraga mai stă în România. Fiica sa merge la grădiniță aici

Frumoasa vedetă a mărturisit că mai stă în țara natală pentru că fiica sa urmează cursurile unei grădiniței în limba  italiană. Micuța în vârstă de 5 ani nu vorbește foarte bine limba română asta pentru că discuțiile în casă sunt purtate în diferite limbaje.

Mai mult decât atât, actrița a ținut să precizeze că fetița sa, pe nume Aurora-May, vorbește italiana și franceza cu tatăl ei, James Goodwin, în timp ce la grădinița din Roma vorbea în italiană și engleză.

Acum copila învață și limba mamei sale, blondina dezvăluind totodată că ia în calcul să revină definitiv în țară, asta dacă reușește să găsească o școală unde să se adapteze fetița sa din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT