Life

O influenceriță vegană ar fi murit prin înfometare la doar 39 de ani. A fost găsită fără suflare în casă

O influenceriță vegană de doar 39 de ani ar fi murit prin înfometare. Apropiații au găsit-o pe femeie fără suflare în casă.
01.08.2023 | 15:36
O influencerita vegana ar fi murit prin infometare la doar 39 de ani A fost gasita fara suflare in casa
Creatoarea de conținut mânca doar fructe exotice. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zhanna Samsonova, o influenceriță vegană, care consuma doar fructe exotice, ar fi murit prin înfometare, la doar 39 de ani. Apropiații acesteia sunt de părere că dieta pe care o urma i-a provocat decesul.

O influenceriță vegană a murit la 39 de ani. Consuma doar fructe exotice

Zhanna Samsonova avea 39 de ani și era cunoscută pe Tik Tok, Instagram și Facebook drept Zhanna D’Art. Aceasta avea o dietă bazată doar pe fructe exotice în Malaezia și ar fi “murit de foame”.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost găsită fără suflare de către apropiați în Thailanda. Aceasta se afla acolo ca parte a unui turneu culinar în care încerca diverse fructe din mai multe țări asiatice.

Creatoarea de conținut ar fi murit pe 21 iulie, după ce ar fi cerut tratament medical în timpul turneului, după cum arată rapoartele din presa locală, informează New York Post.

ADVERTISEMENT

Un prieten al femeii a declarat că aceasta nu părea deloc într-o stare bună cu ceva timp înainte de deces. “Acum câteva luni, în Sri Lanka, părea deja epuizată, cu picioarele umflate limfatice. Au trimis-o acasă pentru tratament. Cu toate acestea, ea plecat din nou. Când am văzut-o în Phuket, am fost îngrozit”, a spus acesta.

Un alt apropiat al femeii a spus că s-a temut că aceasta își va pierde viața din cauza dietei pe care o ținea. “Locuiam cu un etaj deasupra ei și în fiecare zi îmi era teamă că-i găsesc trupul fără viață dimineața. Am încercat să o conving să caute ajutor, dar nu am reușit”, a spus cunoștința influenceriței.

ADVERTISEMENT

Dieta creatoarei de conținut era bazată pe alimente crude. Femeia a fost inspirată să ia această decizie după ce a văzut că oamenii care păreau mai în vârstă decât erau în realitate consumau mult fast-food.

O dietă bazată doar pe alimente crude  poate avea beneficii pentru sănătate, dar există și dezavantaje dacă nu este planificată așa cum ar trebui. De exemplu, poate provoca deficiențe de calciu și vitamina D, dar și la scăderea nivelului vitaminei B12.

ADVERTISEMENT

Ce alimente consuma creatoarea de conținut

Zhanna a consumat doar jackfruit și durian în ultimii șapte ani, după cum a susținut un prieten. Acesta din urmă este un fruct țepos, cu miezul cărnos și cu un miros nociv.

Pe rețelele sociale, aceasta a vorbit adesea despre regimul ei, sperând că îi va inspira pe oameni să mănânce mai sănătos. Prietenii femeii consideră că această dietă i-a adus sfârșitul. “Nu trebuie să fii medic pentru a înțelege unde va duce asta”, a spus o prietenă despre regimul ei.

Mulți dintre adepții dietei Zhannei sunt de părere că nu stilul de viață a ucis-o, ci substanțele chimice pe care le conțineau fructele exotice consumate.

ADVERTISEMENT