News

O îngrijitoare româncă a atacat cu cuțitul o bătrână din Austria. ”A vrut să scoată diavolul din ea”

16.01.2021 | 15:54
O ingrijitoare romanca a atacat cu cutitul o batrana din Austria A vrut sa scoata diavolul din ea
ADVERTISEMENT

Scene uluitoare în Austria unde o îngrijitoare din România a atacat o bătrână și a tăiat-o cu cuțitul. Poliția a rămas fără cuvinte când a aflat explicațiile femeii.

Românca a fost angajată în urmă cu doar o săptămână pentru a se ocupa de o femeie imobilizată la pat, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată după doar câteva zile.

ADVERTISEMENT

Femeia de 40 de ani din România a fost reţinută de poliţişti sub acuzaţia de vătămare corporală gravă, potrivit publicaţiei kurier.at.

Îngrijitoare româncă, arestată în Austria

Victima, o femeie din Austria, s-a ales cu multiple tăieturi pe braţe, picioare şi abdomen şi a fost transportată de urgenţă la spital.

ADVERTISEMENT

Aceasta le-a declarat anchetatorilor că înainte să o atace, românca i-a spus că vrea să scoată diavolul din ea, conform sursei citate.

Din fericire, femeia bolnavă este acum în afara oricărui pericol. Se pare că îngrijitoarea din țara noastră fusese angajată cu doar câteva zile înaintea incidentului sângeros. Trebuia să aibă grijă în permanență de femeia imobilizată la pat.

ADVERTISEMENT

Românca nu era la primul job în Austria. Anterior, ea lucrase ca îngrijitoare în mai multe orașe. Autoritățile locale verifică dacă nu cumva ar mai fi abuzat şi de alte persoane de care a avut grijă în trecut.

Atacatoarea a fost arestată şi urmează să fie supusă unui control psihiatric după declarațiile șocante făcute de victimă în legătură cu o presupusă exorcizare.

ADVERTISEMENT

Un alt caz bizar s-a petrecut acum câteva luni. Atunci a fost vorba de un furt. O româncă a dispărut cu bijuteriile şi vesela bătrânei pe care o îngrijea, iar carabinierii au deschis dosar penal. Fără a spune nimic, femeia şi-a făcut bagajele şi a plecat, nu înainte, însă, de a lua din casă toate bijuteriile pe care le-a găsit, dar şi vesela şi diverse obiecte textile.

ADVERTISEMENT