Sport

O legendă a fotbalului sloven, declarație arogantă înaintea returului din Gruia: ”Pentru CFR Cluj, Maribor este ca Real Madrid!”

CFR Cluj o va înfrunta pe Maribor în play-off-ul Conference League. Campioana României pornește cu prima șansă după remiza din tur. Fostul director sportiv al slovenilor nu dă nicio șansă echipei lui Dan Petrescu.
24.08.2022 | 17:29
O legenda a fotbalului sloven declaratie aroganta inaintea returului din Gruia Pentru CFR Cluj Maribor este ca Real Madrid
O legendă a fotbalului sloven nu le dă nicio șansă celor de la CFR Cluj în returul cu Maribor din Conference League. Sursa foto: Nova24TV
ADVERTISEMENT

Legenda fotbalului sloven Zlatko Zahović este de părere că CFR Cluj nu e favorită în returul cu Maribor, din play-off-ul Conference League. Fostul mare fotbalist a comparat-o pe adversara campioanei României cu Real Madrid.

Zlatko Zahović: ”Maribor va juca în grupele Conference League”

CFR Cluj a pornit greoi în actuala campanie europeană și jocul feroviarilor, nu doar că nu a convins pe nimeni, dar a ajuns să fie ironizat de legenda fotbalului sloven Zlatko Zahović.

ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist care a evoluat în carieră pentru Partizan Belgrad, FC Porto, Valencia și Benfica Lisabona, este de părere că Maribor, club la care a activat ca director sportiv în perioada 2007 – 2020, este superioară campioanei României.

Mai mult, Zahović a comparat-o pe adversara CFR-ului cu Real Madrid și spune că deținătoarea titlului în Slovenia se va califica în grupele Conference League, în ciuda rezultatului nefavorabil din tur 0-0.

ADVERTISEMENT

”Pentru CFR Cluj, Maribor este ca Real Madrid. CFR are nevoie de multe ocazii pentru a înscrie un gol. CFR m-a surprins negativ, ţinând cont că vorbim despre campioana României.

Am văzut multă imcompetenţă la ultimul lor meci, cu Soligorsk. Poate că CFR e o variantă mai bună a lui Şahtior Soligorsk. Nu am mai văzut de mult timp atâta nesiguranţă în ofensivă şi la finalizare.

ADVERTISEMENT

Sunt optimist şi sunt sigur că Maribor va juca, pe merit, în grupele Conference Leaague”, a spus Zahovic, într-un interviu pentru platforma ekipa.svet24.si.

Cine este Zlatko Zahović

În vârstă de 51 de ani Zlatko Zahović s-a născut în fosta Yugoslavie și a început fotbalul la Maribor. În 1989 a semnat cu Partizan Belgrad de unde avea să se transfere în Portugalia, mai întâi la Vitoria Guimaraes, apoi la FC Porto.

ADVERTISEMENT

A mai jucat în carieră la Olympiacos Pireu, Valencia și Benfica Lisabona. A câștigat 12 trofee între care patru titluri de campion în Portugalia (3 cu Porto și 1 cu Benfica) și a fost finalist al Ligii Campionilor în 2001 cu Valencia.

Are 80 de meciuri în naționala Sloveniei și 35 de goluri marcate. Ca director sportiv al clubului Maribor, Zahović a cucerit opt ​​titluri de campion iar echipa ajuns în faza grupelor UEFA Champions League de două ori (2014/2015 și 2017/2018).

Meciul CFR Cluj – Maribor, manșa a doua a play-off-ului Conference League, se joacă joi, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit în transimie Live Text pe FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT