Life

O mai ții minte pe Betty cea urâtă? Ce s-a ales de actrița Ana Maria Orozco și cum arată azi

O mai ții minte pe Betty cea urâtă? Ana Maria Orozco, actrița care i-a dat viață celebrului personaj, este de nerecunoscut la vârsta de 48 de ani.
12.10.2021 | 14:55
Ana Maria Orozco a fost Betty cea urâtă în urmă cu 21 de ani. Foto: NBC.com
ADVERTISEMENT

Ana Maria Orozco, interpreta personajului Betty cea urâtă din telenovela cu același nume, nu mai arată deloc așa cum o știai în urmă cu 21 de ani.

Columbiana a creat o adevărată isterie în anii 2000 cu serialul care rămâne unul de referință pentru lumea telenovelelor. Actrița va fi ținută minte toată viața datorită personajului Betty, cu toate că după producția respectivă au urmat și alte proiecte importante pentru ea.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Orozco are astăzi 48 de ani. Pe lângă o carieră de succes, se poate lăuda și cu o familie minunată. Celebra actriță are două fete destul de mari.

Ana Maria Orozco, de la Betty cea urâtă la actrița cea frumoasă ce nu-și arată vârsta

Una dintre fiicele ei are 17 ani (Lucrecia), iar cealaltă 11 (Mia). În ultimii ani, Orozco s-a dedicat lumii artistice, dar și creșterii fetelor sale.

ADVERTISEMENT

Strălucirea columbienei a început în anul 1999, când filma pentru telenovela Betty cea urâtă. După succesul de care s-a bucurat producția pe mapamond, scenariștii au continuat povestea lui Beatriz Pinzon în „Ecomoda”. În aceasta, Betty a devenit frumoasă.

Au urmat o serie de alte proiecte în televiziune, cinema și teatru. Niciunul dintre ele nu s-a ridicat la succesul telenovelei care a fost difuzată și în România de defunctul post Acasă TV.

ADVERTISEMENT

Ultimul scenariu în care aceasta a apărut a fost al unui serial spaniol intitulat „Perdida”, difuzat de postul generalist iberic Antena 3.

Cu toate că lumea o asociază cu Betty și are senzația că a fost prima ei participare într-o telenovelă, Ana și-a făcut debutul, de fapt, într-o cu totul altă producție. Primul ei serial, al cărui succes nu a fost cel așteptat, s-a numit „Invidia”.

ADVERTISEMENT

Trei relații eșuate, dintre care una s-a ales cu două fete

De-a lungul celor douăzeci de ani de celebritate, frumoasa columbiană a ținut prima pagină a tabloidelor din America Latină în mod special datorită vieții sale amoroase destul de tumultuoase.

A avut nu mai puțin trei relații eșuate. Prima ei tentativă cunoscută de a forma o familie a fost alături de Julian Arango. Bărbatul a fost interpretul personajului gay din „Betty”, Hugo Lombardi.

Potrivit publicației depor.com, povestea lor de iubire s-a rupt imediat ce au început filmările la teleonovelă. Motivul? Julian s-ar fi folosit de personajul Hugo pentru a o descalifica pe Ana cu orice ocazie.

La 5 ani distanță de la ruptura de Julian, Orozco s-a căsătorit cu Martin Quaglia, cel cu care le-a conceput pe cele două fete. Cei doi s-au mutat în Argentina, unde și-au crescut fetele împreună, dar nici acest mariaj nu a ținut până la adânci bătrâneți.

Columbiana ține legătura cu fanii pe rețelele de socializare

Din cauza neînțelegerilor și a infidelităților partenerului ei, actrița a pus capăt poveștii de iubire în mod legal în anul 2013.

Ultima încercare în dragoste a venit pe platourile de filmare de la telenovela „Somos familia”. Ana Maria s-a îndrăgostit de actorul Maximiliano Ghione. Nu la mult timp după ce au confirmat că sunt împreună, bărbatul a anunțat sec separarea de Betty cea urâtă.

Actrița s-a retras de mai bine de un an din centrul atenției și este activă mai mult pe rețelele de socializare. Pe Instagram postează fotografii din când în când, fiind urmărită de peste 800.000 de persoane.

 

ADVERTISEMENT
Tags:
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
Andreea Bălan și Victor Cornea
Andreea Bălan și Victor Cornea "s-au despărțit" în aeroport! Ce mesaj a primit artista pe un bilet
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când revin ploile, lapovița şi ninsorile. Prognoza meteo actualizată
Când revin ploile, lapovița şi ninsorile. Prognoza meteo actualizată
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde