Life

O mai ții minte pe Dana Marijuana? Cum arată acum și din ce a ajuns să trăiască fosta rapperiță – Foto

09.06.2020 | 12:23
O mai tii minte pe Dana Marijuana Cum arata acum si din ce a ajuns sa traiasca fosta rapperita  Foto
Dana Marijuana a fost la începutul anilor 2000 una din cele mai în vogă rapperițe de la noi. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

În urmă cu 20 de ani, Dana Marijuana era una din cele mai iubite cântărețe din România. Stilul ei nonconformist și versurile directe despre viață, fără menajamente, au făcut-o celebră la sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 2000.

Dana Marijuana a devenit creatoare de haine

Odată cu trecerea timpului, succesul Danei s-a fâsâit după ce aceasta a căzut în patima drogurilor, iar acum își vede de viața ei, liniștită, fiind mamă a două fetițe.

ADVERTISEMENT

Dana Coteanu, ”cea mai fidelă fată”, a ajuns să vândă rochii second-hand pentru 10 lei pe perioada pandemiei pentru a le asigura fetelor o masă caldă în fiecare zi.

Dana (40 de ani) are două fete pe nume Alessia, în vârstă de 14 ani, și Iris, de 6 ani. În perioada stării de urgență, când foarte mulți români au rămas fără locuri de muncă, Dana Marijuana a făcut tot posibilul să ajungă la final de lună fără buzunarele goale, așa că a vândut haine pentru a se putea întreține, scrie ziarul Click.

ADVERTISEMENT

Afacerea cu rochii și bijuterii îi merge bine, iar oamenii o încurajează mereu să creeze lucruri noi

„Mă bucur de cele două minuni de fete pe care viaţa mi le-a dat. Mă descurc bine cu banii”, a mărturisit Dana Coteanu pentru publicația mai sus amintită.

Fosta rapperiță comercializează nu doar haine, ci și bijuterii, obiecte decorative pe care le face cu propriile ei mâini. Evident, pe acestea le dă la un preț mai mare, având în vedere că plătește materialele necesare, iar o parte din sumă costă și manopera.

ADVERTISEMENT

Fanii Danei au încurajat-o să continue să creeze haine și accesorii, iar de curând aceasta a debutat în lumea modei realizând în special rochii și fuste, însă se poate reprofila oricând, căci talentul și imaginația nu îi lipsesc deloc.

Așadar, cea mai fidelă fată a devenit cea mai sârguinicioasă croitoreasă din showbiz, iar afacerea îi merge ca pe roate!

ADVERTISEMENT
dana marijuana
Dana Marijuana își prezintă creațiile. Sursa foto: ziarul Click