News

O mamă și-a abandonat bebelușul nou născut în mașina de spălat. Femeia a încercat să ascundă totul în fața medicilor și familiei

Un bebeluș a fost abandonat de mama sa în mașina de spălat pentru că nu-l dorea. Întreaga întâmplare a ieșit la iveală la scurt timp
18.03.2024 | 17:01
O mama sia abandonat bebelusul nou nascut in masina de spalat Femeia a incercat sa ascunda totul in fata medicilor si familiei
Femeia care și-a abandonat nou-născutul în mașina de spălat este anchetată de poliție. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O întâmplare șocantă s-a petrecut într-o locuință din Vatra Dornei, unde o femeie de 32 de ani a adus pe lume un copil, l-a înfășurat într-o pătură și l-a abandonat în mașina de spălat.

Și-a abandonat bebelușul într-o mașină de spălat

Evenimentele au avut loc în data de 14 martie, iar incidentul a ieșit la iveală a doua zi, când mama a căutat ajutor medical pentru probleme legate de naștere.

ADVERTISEMENT

Femeia a încercat să ascundă întreaga situație atât de familie, cât și de personalul medical. Deși minciuna a prins în familie, la spitalul din Vatra Dornei lucrurile s-au schimbat, potrivit monitorulsv.ro. Medicii au observat comportamentul suspect al femeii și au alertat autoritățile.

Poliția a intervenit și a audiat femeia la spital. În cele din urmă, ea a recunoscut că a abandonat nou-născutul în mașina de spălat. Femeia, care mai are un copil, pe care, de asemenea, nu și l-ar fi dorit, a afirmat că bebelușul născut în data de 14 martie nu a fost viu.

ADVERTISEMENT

Pentru clarificarea acestor aspecte, medicii legiști au efectuat o necropsie. O anchetă este în desfășurare sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava și vizează infracțiunea de pruncucidere. Rezultatele necropsiei vor determina dacă mama a acționat în mod intenționat sau sub influența stării emoționale generate de naștere.

Un alt bebeluș a fost abandonat pe părinți pe un aeroport

Doi părinți, cetățeni belgieni, au fost reținuți la Tel Aviv după ce și-au părăsit bebelușul pe aeroportul din capitala israeliană, deoarece au refuzat să-i achiziționeze un bilet de avion pentru călătoria lor spre Bruxelles, conform informațiilor furnizate de Rotalianul, citând Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Cuplul a sosit la aeroportul din Tel Aviv în ziua de marți, cu bilete pentru un zbor al companiei Ryanair către capitala belgiană. Cu toate acestea, nu aveau un bilet de îmbarcare pentru bebelușul lor, care avea doar câteva luni.

După ce personalul de la punctul de check-in le-a explicat că este necesar să achiziționeze și un bilet pentru copil pentru a putea călători cu el în avion, părinții au decis să lase bebelușul în căruciorul său, lângă biroul de check-in, și au continuat să se îndrepte către terminalul de securitate.

ADVERTISEMENT

Imagini video arată momentul în care angajații aeroportului, șocați, observă căruciorul abandonat și găsesc bebelușul singur sub o pătură. Poliția aeroportuară a fost imediat alertată și i-a găsit pe părinți la controlul de securitate, în încercarea lor de a se îmbarca în avion.

Conform politicii Ryanair, pasagerii care călătoresc cu un copil mic pot opta fie pentru achiziționarea unui loc în brațe, la aproximativ 30 de euro, fie pentru cumpărarea unui loc separat pentru copil, la tariful standard pentru adulți.

ADVERTISEMENT