News

O mamă și fiica sa au dispărut de acasă. Poliția din Gorj le caută peste tot

Alertă în Gorj. O mamă și fiica sa sunt căutate peste tot de poliție, după ce au fost date dispărute. Femeia a plecat de acasă împreună cu copilul
09.02.2024 | 14:19
O mama si fiica sa au disparut de acasa Politia din Gorj le cauta peste tot
O mamă a plecat de acasă cu fiica sa și au dispărut. Poliția din Gorj este în alertă și le caută peste tot. Sursa foto: Colaj foto / IPJ Gorj / Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O mamă din Târgu Jiu și fiica ei sunt date dispărute, după ce au plecat de acasă și nu au mai fost văzute. Autoritățile din Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj desfășoară acum operațiuni de căutare pentru a localiza cele două persoane, care au părăsit domiciliul joi, 8 februarie și nu s-au întors.

Mamă și fiică dispărute în Târgu Jiu

Conform informațiilor primite joi, 8 februarie, autoritățile au fost alertate cu privire la dispariția unei femei de 46 de ani din Târgu Jiu, care a plecat voluntar de acasă în aceeași zi, împreună cu fiica sa minoră, și nu s-au întors.

ADVERTISEMENT

„La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, Bărbăcioru Nicolița Loredana, în vârstă de 46 de ani, din Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, împreună cu fiica sa minoră și nu au mai revenit.”, a transmis IPJ Gorj.

Femeia răspunde la numele de Bărbăcioru Nicolița Loredana și poate fi identificată astfel: are o înălțime de 1,60 metri, cântărește aproximativ 55 de kilograme și are o constituție astenică, având părul tuns scurt.

ADVERTISEMENT

Nu se cunosc detalii despre ce purtau cele două dispărute

Din nefericire, detaliile privind îmbrăcămintea pe care o purtau la momentul plecării nu sunt cunoscute de oamenii legii, ci doar câteva aspecte fizice, în urma unei fotografii care a fost dată publicității.

Persoanele care dețin informații relevante care ar putea ajuta la găsirea lor sunt îndemnate să contacteze imediat Serviciul Unic de Urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

ADVERTISEMENT

Minori dispăruți în Gorj

În urmă cu o săptămână, un copil de patru ani şi opt luni din Gorj, a plecat de la domiciliu. Părinții au alertat imediat poliția, iar micuțul a fost găsit la scurt timp a transmis Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Polițiștii gorjeni l-au descoperit pe copil într-un parc situat în zona localității în care locuia. Acesta a fost găsit teafăr și nu avea vătămări, fiind predat în siguranță familiei sale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un alt copil minor a fost dat dispărut în Gorj la începutul acestui an. O adolescentă în vârstă de 12 ani, din orașul Târgu Jiu a fost dată dispărută de un membru al familiei.

Fata a fost localizată cu ajutorul polițiștilor și a unui criminalist cu un câine de urmă după o oră de căutări. Aceasta se afla într-un imobil abandonat din zonă.

ADVERTISEMENT