News

Descoperire macabră în râul Dâmbovița. Femeie dată dispărută, găsită înecată

O femeie dată dispărută în urmă cu o zi a fost găsită înecată în râul Dâmbovița. Anunțul venit de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.
10.01.2024 | 15:30
Descoperire macabra in raul Dambovita Femeie data disparuta gasita inecata
Femeie de 64 de ani din București, dată dispărută de familie, găsită miercuri înecată în râul Dâmbovița. Sursa foto (ilustrativ): romania24.ro
ADVERTISEMENT

Descoperire macabră în râul Dâmbovița, miercuri. O femeie de 64 de ani a fost găsită înecată de polițiștii din București. Victima fusese dată dispărută de familie în cursul zilei de marți, 9 ianuarie.

Femeie de 64 de ani din București, dată dispărută de familie, găsită miercuri înecată în râul Dâmbovița

Din primele informații, se pare că femeia din Capitală a plecat de acasă marți, în jurul orei 11:20. Panicată de această situație, familia a sunat la 112 și a anunțat dispariția bucureștencei.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, cele mai negre temeri ale rudelor sale s-au adeverit. Miercuri, în prima parte a zilei, polițiștii au fost anunțați, la 112, despre faptul că în râul Dâmbovița plutește o persoană, posibil înecată.

Deplasați la locul indicat, oamenii legii au constatat că cele sesizate se confirmă. ”La data de 10 ianuarie, în jurul orei 11,00, poliţiştii DGPMB – Secţia 11 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în râul Dâmboviţa, se află o persoană, posibil înecată.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, precum şi scafandri SMURD, care au procedat la extragerea persoanei în cauză, o femeie în vârstă de 64 de ani”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

În acest moment, cazul se află în sarcina Parchetului de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupul femeii a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

ADVERTISEMENT

Femeia găsită înecată ar fi încercat în trecut să se sinucidă

DGPMB oferă și detalii legate de acest caz. Astfel, poliția anunță că femeia a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 3, la data de 9 ianuarie 2024, în jurul orei 11.30. De atunci nu a mai revenit.

După sesizarea depusă de familie privind dispariția persoanei, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sector 3 au fost demarat procedurile de depistare a femeii.

ADVERTISEMENT

Există informații conform cărora femeia era la prima plecare voluntară de acasă. În trecut, aceasta a mai încercat să se sinucidă, aruncându-se în râul Dâmbovița. Surse judiciare citate de Gândul spun că ea a fost internată de mai multe ori la Spitalul Obregia.

ADVERTISEMENT