Sport

„O marionetă! Să se ducă la el în Italia și să lase antrenorii tineri români să-și facă meseria” Reacție dură după demiterea lui Bergodi

Cristiano Bergodi și-a luat la revedere de la Rapid, iar Vivi Răchită a avut o reacție dură după plecarea italianului. Specialistul FANATIK speră să nu mai revină în România.
17.04.2024 | 15:29
O marioneta Sa se duca la el in Italia si sa lase antrenorii tineri romani sasi faca meseria Reactie dura dupa demiterea lui Bergodi
„O marionetă! Să se ducă la el în Italia și să lase antrenorii tineri români să-și facă meseria” Reacție dură după demiterea lui Bergodi. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Șefii din Giulești i-au decis soarta lui Cristiano Bergodi după înfrângerea din Rapid București – Sepsi OSK, scor 0-1. Antrenorul italian a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului, iar Vivi Răchită a avut o reacție fără precedent la adresa fostului tehnician din SuperLiga.

Reacție dură după demiterea lui Bergodi: „O marionetă! Să se ducă la el în Italia și să lase antrenorii tineri români să-și facă meseria”

Cristiano Bergodi este istorie la Rapid București, iar șefii giuleștenilor au anunțat oficial despărțirea de comun acord după eșecul cu Sepsi OSK. Ultimele rezultate sub comanda italianului au umplut paharul pentru suporterii din Giulești și nu numai.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită nu l-a iertat pe Cristiano Bergodi după demiterea de la Rapid București și a reacționat dur la Spotlight SuperLiga. Emisiunea este în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 15:00, în fiecare zi de marți a săptămânii.

„Era o clauză de 200.000 de euro, probabil au ajuns la un numitor comun să plătească o sumă de bani și să plece Bergodi. Să se ducă la el în Italia, are 60 de ani, să lase antrenorii tineri români care sunt destui și care nu au unde să antreneze din cauza antrenorilor străini, care vin în țară și ocupă locuri.

ADVERTISEMENT

O să spună unii că nu sunt antrenori români de valoare. Sunt, dar trebuie ajutați, lăsați să își facă meseria, îndrumați și băgați în circuit. Exact ca la jucătorii români care termină junioratul, media este că 1 din 100 de jucători ajung profesioniști”, spune Răchită.

„Dacă nu îl pune pe Șumudică înseamnă că nu îl va pune niciodată”

Marius Șumudică este principalul favorit pentru banca tehnică a celor de la Rapid București. Antrenorul român ar putea să antreneze în Giulești din vară, deoarece până la sfârșitul sezonului echipa va fi pregătită de Adrian Iencsi și Bogdan Lobonț.

ADVERTISEMENT

„Ce tragedie, te apuci de fotbal la 7 ani și când ajungi la 18 ani doar 1 din 100 ajunge profesionist. Restul joacă în Liga 2, Liga 3 pe o bicicletă și o roată de bere. Dacă nici acum nu îl pune pe Șumi înseamnă că nu îl va mai pune niciodată.

Este o situație rapidistă cu un antrenor crescut și născut în Giulești, care este liber de contract. Au mai fost schimbări de antrenori la Rapid, dar Șumi avea contract cu alte echipe. Acum este liber de contract, este la sfârșitul unui sezon în care poate pregăti sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Șumi trebuie să analizeze foarte atent lotul și să vadă pe cine oprește de la vară, apoi să creeze o echipă care să se bată cu șanse reale la campionat”, a mai spus Vivi Răchită la Spotlight SuperLiga.

OFICIAL | Cristiano Bergodi, DEMIS de Rapid | Vivi Rachita, ATAC CU TALPA: “O MARIONETĂ”

ADVERTISEMENT