News

O nouă crimă tulburătoare în România. Și-a ucis propriul frate cu un cuțit

O femeie de 53 de ani a fost reținută pentru 24 de ore după ce și-a ucis fratele în vârstă de 52 de ani, lovindu-l cu un cuțit în spate.
26.07.2023 | 07:21
O noua crima tulburatoare in Romania Sia ucis propriul frate cu un cutit
Femeie reținută după ce și-a ucis fratele cu un cuțit într-un conflict declanșat de consumul de alcool. Foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 53 de ani din Bascov, județul Argeș, a fost reținută în urma unei tragedii familiale în care și-a ucis fratele în vârstă de 52 de ani cu o lovitură de cuțit. Potrivit polițiștilor, incidentul a fost cauzat de consumul exagerat de alcool.

Femeia și-a ucis propriul frate cu un cuțit

În urma cercetărilor efectuate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș și polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, s-a stabilit că conflictul tragic a fost generat de consumul excesiv de alcool. Femeia de 53 de ani ar fi aplicat o lovitură de cuțit fratelui său, cauzându-i leziuni fatale în zona spatelui. Victima a decedat din cauza rănilor suferite.

ADVERTISEMENT

„În ziua de 25 iulie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de omor.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 15 iulie a.c., pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, o femeie de 53 de ani, i-ar fi aplicat fratelui său, de 52 de ani, o lovitură de cuțit, provocându-i leziuni ce au condus la deces.

ADVERTISEMENT

După administrarea probatoriului, femeia în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine, 26 iulie, să fie dispuse măsuri preventive”, au  transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

O femeie din Austria și-a ucis două fiice

Un eveniment șocant a avut loc în Absdorf, districtul Tulln, Austria, unde o femeie în vârstă de 36 de ani și-a ucis cele două fiice, în vârstă de 7 ani și respectiv 7 luni. Potrivit presei austriece, femeia și-a sunat apoi soțul pentru a-i mărturisi despre crime și a anunțat că intenționează să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

Alertat de aceste teribile vești, tatăl copiilor a apelat imediat numărul de urgență 112. Poliția a intervenit rapid la locuința familiei, dar, din păcate, a fost prea târziu pentru cele două fetițe. Trupurile neînsuflețite ale copiilor au fost găsite în interiorul casei, iar încercările de resuscitare nu au avut succes.

În momentul sosirii autorităților, mama copiilor nu mai era la fața locului. Femeia se urcase la volan și a provocat intenționat un accident, conducând mașina într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, a fost rănită și dusă la spital, dar viața ei nu a fost pusă în pericol de rănile suferite.

ADVERTISEMENT

În urma interogatoriului de luni seară, femeia a recunoscut săvârșirea crimelor. Potrivit polițiștilor, la momentul atacului, aceasta se afla într-o stare psihologică dificilă. Mai mult, locuința familiei era dotată cu camere de supraveghere, care au surprins momentul terifiant în care mama își împinge fiicele în piscină și le ține sub apă mai multe minute.

Conform informațiilor publicate de ziarul Heute, se presupune că femeia era afectată de stresul financiar, având datorii semnificative, iar recent familia fusese nevoită să închidă o companie recent înființată, fiind acestea posibile motive ale tragediei.

ADVERTISEMENT
Tags: