News

Crimă înfiorătoare, un tânăr a omorât cu sadism un bărbat de 64 de ani. Mesajul scris de ucigaș pe perete, cu sângele victimei

Grecia este şocată de sadismul unui criminal care la primele ore ale zilei de joi a ucis într-un mod aproape ritualic un bărbat de 64 de ani.
20.07.2023 | 18:23
Crima infioratoare un tanar a omorat cu sadism un barbat de 64 de ani Mesajul scris de ucigas pe perete cu sangele victimei
Crimă de un sadism rar întâlnit la Salonic
ADVERTISEMENT

Grecia este destinația de vacanță aflată săptămânile acestea pe buzele tuturor români și, mai mult decât atât, zilele acestea numele țării este amintit și în contextul devastatoarelor incendii de la marginea Atenei sau de pe Insula Rodos, cât și a numeroase crime și alte incidente care se produc în orașe sau stațiuni.

Criminalul a mers la poliţie cu motocicleta victimei

Imaginile care amintesc de un film de groază de la Hollywood au fost descrise de un tânăr de 29 de ani care s-a predat și a fost arestat de de poliție, pentru uciderea brutală a unui bărbat în vârstă de 64 de ani, din Salonic. El a mars la secţie chiar cu motocicleta victimei, scrie presa elena.

ADVERTISEMENT

Thrillerul a început să se desfășoare joi dimineață, când tânărul s-a prezentat la secția de poliție și le-a spus agenților că în urmă cu câteva ore a ucis un bărbat într-un apartament din carierul Menemeni. La început, poliția a fost îngrijorată, dar curând grija a dispărut, iar locul ei a fost luat de sentimentul de teroare, întrucât descrierile făptuitorului erau mai mult decât șocante.

Tânărul le-a povestit polițiștilor că inițial s-a dus la locuinţa victimei pentru a efectua anumite lucrări de reparaţie, contra cost. Apoi, în timp ce se afla în dormitorul casei, bărbatul de 64 de ani l-a atacat și ar fi încercat să îl violeze.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 29 de ani a ripostat și a început să-l lovească cu pumnii în față pe proprietar cu atâta furie, încât acesta din urmă a căzut inconștient la podea. Tânărul nu s-a oprit însă aici, ci a legat apoi o frânghie de gâtul victimei, după care amers în bucătărie, de unde a luat trei cuțite. Pe două le-a înfipt în saltea, iar pe al treilea l-a împlântat în vintrele bărbatului. Apoi a luat un burete și, după ce l-a înmuiat în sângele victimei, a scris pe unul din pereţii sufrageriei: “Un pederast mai puţin”.

Când polițiștii s-au deplasat la fața locului l-au găsit pe bărbatul de 64 de ani în dormitor într-o baltă de sânge. Bărbatul era gol și avea mai multe răni la cap. Totodată, au găsit cele trei cuțite, poziţionate exact aşa cum le-a descris criminalul.

ADVERTISEMENT

Medicul legist care s-a deplasat la fața locului a confirmat că a găsit pe faţa victimei două răni provocate de un obiect ascuțit, dar și multiple lovituri la cap. Potrivit informaţiilor publicate de presa elenă, bărbatul ucis a fost acuzat în trecut de seducere de minori și pedofilie.

Tot în Grecia, dar în Insula Creta, poliţia are de rezolvat un caz deosebit de dificil, după ce bucăţi dintre-un corp uman au fost găsite în saci de gunoi, într-o uzină de gestionare a deşeurilor din Chania. În prezent se ştie că este vorba de un bărbat de origine asiatică, însă nu se cunoaşte naţionalitatea acestuia.

ADVERTISEMENT

Între timp, anchetele poliției s-au orientat către traseul parcurs de un vehicul care ar fi transportat deșeuri de la Rethymno la unitatea de gestionare a deșeurilor din Chania. Potrivit presei locale, managerii unității au declarat poliției că prima constatare macabră a fost legată de sortarea care s-a făcut în deșeurile care fuseseră descărcate din Rethymno. Poliţia investighează, de asemenea, zonele insulei locuite de comunități de străini pentru a stabili dacă vreunul dintre imigranți a dispărut în ultimele săptămâni.

ADVERTISEMENT
Tags: