Life

Melinda, criză de nervi la America Express: ”Mă agiți”. Cum a reacționat Puya

Tensiuni, certuri, ironii, cam așa a arătat ediția de duminică, 5 februarie, de la America Express. Melinda și Puya spre exemplu au început să se certe destul de rău.
05.02.2023 | 22:49
Melinda criza de nervi la America Express Ma agiti Cum a reactionat Puya
Puya și Melinda, replici acide la America Express. Sursă foto: captură video, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Competiția America Express de la Antena 1 a continuat și astăzi, iar tensiunile au atins cote maxime, cel puțin pentru unii dintre concurenți.

Puya și Melinda schimb de replici acide la America Express

Proba dulciurilor a fost una destul de complicată pentru unii dintre ei, care au avut nevoie de un efort suplimentar pentru a mânca toate prăjiturile. Miza a fost și ea una mare, mai exact prima amuletă și Jokerul din cea de a patra etapă.

ADVERTISEMENT

Dacă restul echipelor au încercat să își păstreze cumpătul atât cât au putut, având în vedere că prăjiturile erau extrem de dulci, iată că în cazul unora, stresul și-a spus cuvântul.

Puya și Melinda au început să se certe brusc. Cei doi soți aveau strategii diferite când a venit vorba de aranjarea prăjiturilor, iar artistul a încercat să aplaneze conflictul atât cât a putut.

ADVERTISEMENT

”Noi în loc să lucrăm împreună, ne certăm”, i-a spus Puya soției sale, care de altfel este și cu mult mai tânără decât el. 

Melinda însă a răbufnit și a început să îi reproșeze soțului că ei că o agită destul tare și o mai și încurcă.

ADVERTISEMENT

”Mie nu îmi convinde cum faci tu. Mă agiți. Le pui, le arunci. Așa faci și cu bagajul, apoi întrebi unde sunt, i-a reproșat și Melinda. Ulterior, cei doi soți au fost nevoiți să mănânce prăjiturile respective.

Melinda, enervată pe atitudinea lui Puya la America Express

Melindei din păcate i s-a făcut rău, Puya a aruncat coșul, iar de aici o altă discuție aprinsă a degenerat. ”Le-am mâncat pe toate, ca să faci tu așa. Vomit eu sau tu?”, a mai adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT

Probleme au existat și pentru Bie Adam și mama ei. Cele două au livrat cutia cu prăjituri, însă li s-a spus că ar fi făcut o greșeală. Din fericire pentru ele însă, lucrurile s-au rezolvat și s-a dovedit că în realitate, au făcut totul cât se poate de bine.

Și între Cătălin Bordea și Andreea Bălan s-au încins spiritele în ediția din această seară de la America Express. Este bine cunoscut deja faptul că cei doi sunt extrem de competitivi și nu ratează nicio ocazie în a reacționa unul la adresa celuilalt.

De această dată însă, comediantul a acuzat-o pe artistă că i-ar fi luat biletele, iar de aici, ironii dure au început să apară.

”Bălanca mi-a furat mie bilele. (…)  Bălanca se concentra mai tare cum să te fure pe tine, decât cum să nimerească paharele alea.”, a spus Cătălin Bordea la America Express.

ADVERTISEMENT