Life

Melinda, soția lui Puya, în sutien la America Express. Reacția cântărețului: “Nu suntem pe plajă”

Melinda a rămas în sutien la America Express, iar Puya a avut o reacție amuzantă. Cei doi au avut parte de mici tensiuni.
06.02.2023 | 23:52
Melinda sotia lui Puya in sutien la America Express Reactia cantaretului Nu suntem pe plaja
Melinda s-a dezbrăcat la America Express. Sursa foto: Capturi Antens 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Melinda a rămas în sutien la America Express, iar Puya a reacționat imediat. Artistul nu a fost de acord să-și vadă soția în acest fel pe stradă.

Melinda, în sutien la America Express. Puya, nemulțumit de apariția soției

Puya și soția lui, Melinda, care fac echipă la America Express, au avut parte de tensiuni în timp ce așteptau să fie preluați de o mașină.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la faptul că partenera de viață a cântărețului a vrut să renunțe la o parte din haine, din cauza temperaturilor ridicate.

Melinda nu a mai putut suporta căldura de afară, așa că a vrut să facă autostopul în sutien. Puya nu a fost deloc de acord ca oamenii să o vadă pe soția lui în acest fel.

ADVERTISEMENT

Cântărețul i-a spus soției că nu sunt pe plajă, ci pe marginea străzii, așa că nu e momentul potrivit să apară în sutien.

“Eu când ai spus că îți pui costum de baie mă gândeam că îți pui și ceva după aia, nu așa dezbrăcată. (…) Nu suntem pe plajă, suntem pe marginea străzii. (…)

ADVERTISEMENT

Estetic, ca să zic așa, o dădea bine cum arătam noi acolo. (…) Ce ar fi acum să stăm în chiloți”, i-a spus Puya soției sale, la Antena 1.

Melinda nu a înțeles de ce soțul ei a reacționat în acest fel, mai ales că, dacă ar fi fost pe plajă, ar fi stat tot în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, concurenta i-a făcut pe plac partenerului ei, așa că s-a îmbrăcat la loc, deși cu greu a suportat temperaturile ridicate de afară.

“Dacă aș fi pe plajă în costum de baie? (…) Nu pot să stau așa că mă ceartă soțul. (…) Mor de cald. Era foarte, foarte cald și clima umedă tare”, a spus soția rapperului, potrivit spynews.ro.

Melinda s-a enervat la America Expess

Într-o ediție recentă a reality show-ului de la Antena 1, concurenții au avut de mâncat prăjituri, probă care s-a dovedit a fi foarte dificilă, din cauza faptului că acestea erau foarte dulci.

În timpul probei, Puya și Melinda au început să se certe. Cei doi au avut strategii diferite în privința aranjării prăjiturilor, iar rapperul a încercat să rezolve situația.

Melinda s-a enervat și i-a spus soțului ei că o agită și o încurcă la probă.

“Mie nu îmi convine cum faci tu. Mă agiți. Le pui, le arunci. Așa faci și cu bagajul, apoi întrebi unde sunt”, i-a spus aceasta artistului.

ADVERTISEMENT