Life

O nouă lovitură pentru frații Tate. Avocatul milionarilor a rupt tăcerea. E răsturnare de situație în anchetă

Frații Tate primesc o nouă lovitură. După mai bine de o lună de zile petrecută în spatele gratiilor, ies la suprafață noi amănunte din anchetă.
13.02.2023 | 12:33
O noua lovitura pentru fratii Tate Avocatul milionarilor a rupt tacerea E rasturnare de situatie in ancheta
Răsturnare de situație în cazul fraților Tate. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Problemele pentru frații Tate au început chiar în ultimele zile ale anului trecut, când aceștia au ajuns să fie reținuți de oamenii legii, fiind cercetați pentru sechestrarea unor tinere, dar și obligarea acestora să facă videochat și nu numai. Alături de cei doi milionari, implicate mai sunt și alte două femei, una dintre ele fiind o fost polițistă.

Ce se întâmplă cu frații Tate în spatele gratiilor

Iată că timpul a trecut, iar deși în primă fază cei doi au fost reținuți pentru o perioadă de 30 de zile, la finele lunii ianuarie, s-a decis prelungirea arestului preventiv pentru alte 30 de zile, deci practic Tristan și Andrew Tate ar urma să iasă din închisoarea de abia la finele lunii februarie.

ADVERTISEMENT

Între timp însă, lucrurile s-au mai schimbat, iar frații Tate au fost aduși la DIICOT cu duba, unde au stat timp de aproape o oră. Sunt aduse noi acuzații în cazul acestora? Avocatul celor doi milionari, Eugen Vidineac, a venit cu o serie de precizări din interiorul anchetei.

Acesta susține că oamenii legii nu au finalizat încă percheziția informatică, așa că va mai dura până când datele necesare vor fi extrase, iar mai apoi urmează și analizarea acestora de către autorități. El a subliniat însă faptul că nu este clar ce probe au fost găsite până acum.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că ancheta fraților Tate s-a extins în patru țări, însă rămân câteva semne de întrebare referitoare la acuzațiile care le-au fost aduse. Totuși, până când percheziția informatică nu va fi gata, iar probele nu vor fi analizate, este destul dificil de descifrat adevărul.

În ce stadiu a ajuns ancheta

”Așa cum am zis de atâtea ori, percheziția informatică, până la acest moment, extragerea anumitor date urmează a fi interpretate de către organul abilit și pus la dispoziția apărării, când va fi gata, fapt pentru care, nu se știe ce probe s-au găsit”, a spus Eugen Vidineac, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Întrebat de sursa citată dacă cei doi frați milionari au în plan să colaboreze cu autoritățile din România, astfel încât întreaga povestea să ia sfârșit cât mai repede, avocatul a dat un răspuns afirmativ. Totodată, el a mai subliniat și faptul că de acum, atât Tristan Tate cât și fratele său Andrew vor prefera să mențină tăcerea, iar acest lucru s-a putut observa deja.

Dacă până acum, cei doi erau extrem de vocali, conform avocatului, milionarii au decis să schimbe tactica și să păstreze tăcerea. ”Ei și-au spus punctul de vedere, de fiecare dată să îți spui un punct de vedere este redundant, și-au exprimat punctul de vedere”, a mai spus avocatul fraților Tate, Eugen Vidineac, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Amintim că cele mai recente declarații controversate au venit chiar din partea lui Andrew Tate, din spatele gratiilor. Milionarul se compara cu un erou și dezvăluia că va reuși să iasă învingător în ciuda tuturor acuzațiilor care i-au fost aduse de către autorități. 

ADVERTISEMENT