News

O nouă maşină electrică în România. Ce preţ are Skywell ET5, automobilul produs de compania care deţine Allview

O nouă mașină electrică a fost lansată în România. Este vorba despre modelul Skywell ET5, automobilul produs de compania care deține brandul Allview.
17.12.2021 | 11:12
O noua masina electrica in Romania Ce pret are Skywell ET5 automobilul produs de compania care detine Allview
O nouă maşină electrică în România, Skywell ET5. Care este prețul automobilului. Sursa foto: economedia.ro
ADVERTISEMENT

Skywell ET5, o nouă mașină electrică, a fost lansată în România. Visual Fan SA, compania care deține și brandul Allview, a lansat primul model de autoturism full electric.

Pentru demararea acestei noi linii de business se va deschide o nouă companie. Aceasta va avea ca obiect de activitate principal distribuția de mașini electrice, Visual EV S.R.L

ADVERTISEMENT

Visual Fan SA deține 95% din capitalul noii companii. Diferența de 5% din capitalul firmei este deținută de către o persoană fizică din interiorul companiei, notează mediafax.ro.

Skywell ET5, o nouă mașină electrică lansată în România

Prin lansarea acestui nou proiect, Visual Fan SA anticipează o creștere a cifrei de afaceri la nivelul grupului, cu 10% până la sfârșitul anului 2022. Dezvoltarea portofoliului și adiția de noi modele fac parte din strategia pe termen lung a companiei pentru a acoperi necesitățile pieței de masă.

ADVERTISEMENT

Lucian Peticilă, CEO al companiei Visual Fan SA, a vorbit despre lansarea noului automobil electric. Acesta își dorește să-și adapteze proiectele la tendințele actuale în domeniul tehnologiei.

Directorul companiei a mai precizat că această idee se află în portofoliul companiei de mai bine de doi ani. Automobilul Skywell ET5 reprezintă prima mașină electrică lansată în România și reprezintă o adevărată inovație pentru companie.

ADVERTISEMENT

„Astăzi am pus bazele unui proiect ce vizează un viitor sustenabil, durabil și care plasează grupul Visual Fan în topul noilor tendințe din industria IT.

Experiența și know-how-ul dobândite în cei aproape 20 de ani de activitate, ne-au ajutat de-a lungul timpului să anticipăm trendurile din industrie și să integrăm ultimele tendințe și inovații tehnologice în portofoliul nostru.

ADVERTISEMENT

Momentan, există la nivel global trendul prin care companiile din tehnologie aderă la industria auto, ca urmare a gradului ridicat de inovare și tehnologizare a autovehiculelor.

Deși tatonăm această idee de business de peste doi ani, acum am decis că este momentul să ne lansăm în industria mașinilor electrice, care se îndreaptă din ce în ce mai mult spre tehnologie și inovație.

Decizia de aderare la industria vehiculelor electrice pune în mișcare strategia de dezvoltare a grupului Visual Fan din următoarea decadă și astfel, ne dorim să transmitem o nouă viziune strategică”, a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan S.A. și Visual EV S.R.L.

Ce specificații are noua mașină electrică Skywell ET5

Modelul SUV Skywell ET5, produs de compania Visual EV SRL, are o autonomie de 400 km mixt (WLTP). De asemenea, automobilul dispune de „un spațiu interior extrem de generos și bine compartimentat”.

Mașina are și un sistem automat de asistență la conducere (L2.5) și „mai multe opțiuni și elemente inovatoare incluse în varianta de bază”, menite să aducă siguranță, informează startupcafe.ro.

Skywell ET5 va fi disponibilă în două variante, Premium și Luxury. Cumpărătorii au posibilitatea de a-și personaliza culoarea caroseriei, disponibilă în următoarele nuanțe: Midnight Blue, Metallic Grey, Pearl White.

În plus, și designul interior poate fi personalizat în funcție de preferințe. Modelele disponibile sunt Fusion Design – Black Leather Seat, Grey interior sau Royal Design – Brown Leather Seat, Brown interior.

Prețul de comercializare pornește de la 39.980 euro și include TVA și este disponibil prin Programul Rabla. Mașina poate fi achiziționată în leasing pornind de la 499 euro/lună. Termenul de livrare este de minim 75 de zile, în funcție de opțiunile de personalizare alese de clienți.

Compania a anunțat că ei care își doresc mașina electrică își rezerva modelul dorit începând de astăzi. Comenzile înregistrate până la data de 31 decembrie 2021 vor fi livrate în martie 2022.

În primul semestru al anului 2021, Visual Fan a înregistrat o cifră de afaceri de peste 13,58 milioane de euro (66,77 milioane de lei) din vânzarea de dispozitive electronice, dar și un profit net de 972.000 de euro (4,78 milioane lei) pe acest segment de business care reprezintă activitățile de bază ale firmei, mai arată sursa citată.

Cifra de afaceri și profitul net s-au situat peste previziunile bugetare pentru prima jumătate a lui 2021.

ADVERTISEMENT
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
”Unde este soția mea? Te rog, sun-o!” A izbucnit în lacrimi și a...
”Unde este soția mea? Te rog, sun-o!” A izbucnit în lacrimi și a recunoscut: ”Îmi place alcoolul”
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă....
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă. Românul se întorcea din Spania. FOTO
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral....
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral. Autoritățile însă avertizează
Cum a fost descoperită povestea de iubire dintre profesorul de sport din Ploieşti...
Cum a fost descoperită povestea de iubire dintre profesorul de sport din Ploieşti şi adolescenta de 14 ani. Cei doi aveau o relaţie de anul trecut
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Șoc pentru Oana Roman. Ce a găsit la mormântul mamei sale
Șoc pentru Oana Roman. Ce a găsit la mormântul mamei sale
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul...
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru boala cumplită de care suferă
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear,...
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear, spune un propagandist rus
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a...
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România