Life

O nouă plecare fulger la Antene! Vedeta dată afară din trustul Intact din cauza audienței

O nouă plecare fulger la Antene! O altă vedetă a fost dată afară din trustul Intact din cauza audienței. Despre cine este vorba?
17.04.2024 | 17:16
O noua plecare fulger la Antene Vedeta data afara din trustul Intact din cauza audientei
O nouă plecare fulger la Antene. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă plecare fulger la Antene. De această dată o vedetă apreciată de publicul larg a fost dată afară din trustul Intact, din cauza audienței, care s-ar părea că nu ar fi fost atât de satisfăcătoare.

O nouă plecare fulger la Antene

Demisii și plecări fulger de la Antene. După ce jurații de la Chefi la Cuțite au spus adio trustului Intact, iar recent s-a aflat că au semnat cu Pro Tv, iată că veștile continuă să curgă. Ce s-a întâmplat de această dată?

ADVERTISEMENT

Au loc plecări pe bandă rulantă din trust. Iar ultima plecare fulger de la Antene este cea a Ștefan Lungu. Aceasta era până recent unul dintre prezentatorii matinalului de la Antena Stars. Se pare că acum însă, vedeta pleacă din trust.

Menționăm faptul că veștile nu sunt chiar atât de spectaculoase. Încă de la începutul anului, patronii trustului Intact au luat diferite decizii care au vizat un număr semnificativ de angajați.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, cei care nu au performat după așteptări, au fost dați afară. Acum, Ștefan Lungu a fost concediat. Prezentatorul matinalului bifează o nouă plecare fulger de la Antene și se pare că motivul ar fi chiar audiența.

Ștefan Lungu, dat afară de la Antena Stars

Mai exact, prezentatorului de la Star Matinal i-a fost reziliat contractul. Informațiile din presă arată că patronii Intact nu ar fi fost mulțumiți de audiențele înregistrate ultima perioadă. Drept urmare, se cerea o schimbare.

ADVERTISEMENT

Menționăm că Ștefan Lungu aducea, zilnic, alături de Ramona Ilie și Ștefania Duca, cele mai importante informații ale momentului. Se pare însă că acest lucru nu a fost suficient nici pentru patroni și nici pentru telespectatori.

El a intrat în echipa matinalului de la Antena Stars în toamna anului trecut, când a început și un nou sezon. Deși are o experiență vastă în televiziune însă, se pare că acest lucru nu a contat.

ADVERTISEMENT

Amintim că după plecarea celor trei chefi de la Antena 1, a început să curgă cu demisii în trust. Chiar la final de an, Cristian Ionescu, director Antena Stars vreme de aproape un deceniu, a decis să bifeze o plecare fulger de la Antene.

ADVERTISEMENT