Life

O nouă demisie de răsunet la Antene. După Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, pleacă și el. Surpriza e uriașă

O nouă demisie de răsunet la Antene, după plecarea cu răsunet a lui Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu de la Chefi la cuțite.
21.10.2023 | 20:45
O noua demisie de rasunet la Antene Dupa Scarlatescu Bontea si Dumitrescu pleaca si el Surpriza e uriasa
O nouă demisie de răsunet la Antene. Cine a mai plecat acum. Foto antena
ADVERTISEMENT

O nouă demisie de răsunet la Antene. După ce au plecat Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu de la emisiunea Chefi la cuțite, a plecat și el!

O nouă demisie de răsunet la Antene. Cine a mai plecat acum

Cristian Ionescu, director Antena Stars timp de un deceniu, a decis și el să plece. După atâția ani de lucru la postul TV, acesta a decis că este momentul să se despartă. El a lucrat vreme de 30 de ani la trustul Intact, pe diverse poziții.

ADVERTISEMENT

Demisia a fost alegerea lui Cristian Ionescu, după cum mărturisea chiar el, conform Cancan. Nu a existat niciun scandal la mijloc, ci a fost vorba de o alegere personală.

Cristian Ionescu care și-a dat demisia de la Antene a spus că și-a înaintat demisia încă de pe 28 septembrie. Acesta a convenit cu managementul să nu comunice nimic referitor la plecare până acum.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat directorul de la Antena Stars după plecare

Directorul de la Antena Stars spunea că încă nu a terminat de tăiat toate legăturile cu Antena Stars. El mai are încă de predat postul și să le predea înlocuitorului său.

“Pe 28 septembrie mi-am depus demisia din funcția de director Antena Stars. Am convenit cu managementul companiei să nu comunicăm nimic, până la găsirea unui înlocuitor.

ADVERTISEMENT

Acest lucru s-a întâmplat la sfârșitul acestei săptămâni, iar acum suntem într-un proces de predare-preluare a atribuțiilor, care se va finaliza la sfârșitul acestei luni.

Este o pozitie importantă în companie și facem lucrurile, până la capăt, cu responsabilitate, așa cum am făcut totul în cei aproape 30 de ani, de când ocup diverse poziții în Antena Group. Am plecat din motive personale, mai multe nu vreau să comentez”, a declarat pentru Cristian Ionescu.

ADVERTISEMENT

Elena Savu Răchițeanu este cea care îl va înlocui pe Cristian Ionescu de la Antene. Aceasta a fost producătoarea emisiunii Mireasa până acum, de care se va ocupa în continuare, alături de noile atribuții.

ADVERTISEMENT