Life

O nouă schimbare la WhatsApp. Funcția pe care mulți o așteptau e disponibilă acum

WhatsApp, o nouă schimbare pentru utilizatori. Funcția așteptată de multe persoane va putea fi folosită acum pe aplicație.
21.08.2023 | 16:25
O noua schimbare la WhatsApp Functia pe care multi o asteptau e disponibila acum
WhatsApp vine cu o nouă actualizare. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

WhatsApp vine cu o nouă schimbare foarte utilă pentru utilizatori. Este vorba despre o funcție așteptată de foarte mulți, indiferent că au iPhone sau Android.

O nouă schimbare pregătită de WhatsApp. Ce funcție lansează

Aplicația de mesagerie a venit cu o actualizare foarte așteptată de utilizatorii Android și iPhone. Este vorba despre o nouă funcție care vizează fotografiile pe care le trimiți.

ADVERTISEMENT

Mai exact, actualizarea permite trimiterea imaginilor într-un format HD îmbunătățit. De exemplu, dacă trimiți cuiva un selfie cu tine la plajă, atunci imaginea se va vedea mult mai bine și mai clar, fără a fi redusă la o dimensiune care să-i strice calitatea.

Mark Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, care deține WhatsApp, a anunțat această schimbare, care va fi lansată în următoarele săptămâni. În viitorul apropiat, utilizatorii vor putea trimite și clipuri video la o calitate superioară.

ADVERTISEMENT

Atunci când fotografiile sunt mai mari, se utilizează mai multe date și memorie pentru a le trimite. Însă utilizatorii nu trebuie să-și favă griji cu privire la acest aspect, pentru că aplicația vine cu o soluție.

În cazul în care destinatarul utilizează datele mobile, iar viteza este redusă, va avea posibilitatea de a alege să primească fotografia la calitatea standard. În acest fel, utilizatorul nu e obligat să descarce fișierul H, care are nevoie de mai multă memorie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la fel ca în cazul celorlalte mesaje, și trimiterea de imagini va fi în totalitate criptată, pentru ca doar cei care se află în cadrul chat-ului vor putea vedea ceea ce s-a postat, potrivit Mirror.

Aplicația ar trebui să se actualizeze cât de curând pe telefoanele Android și iPhone. Vei avea, în viitorul apropiat, posibilitatea de a trimite imagini de înaltă calitate.

ADVERTISEMENT

Ce altă actualizare a mai pregătit WhatsApp

WhatsApp mai lansează și o altă actualizare, și anume “Screen Share”, anunțată deja recent. Aceasta le va permite utilizatorilor să le arate prietenilor documentele la care lucrează sau părți din site-urile pe care navighează.

Este o funcție oferită de mai multe aplicații video, cum ar fi Google Meet sau Zoom. Ecranul dispozitivului tău va putea fi vizualizat de contactul cu care îl partajezi.

“Fie că partajați documente pentru muncă, răsfoiți fotografii cu familia, planificați o vacanță sau faceți cumpărături online cu prietenii, sau pur și simplu ajutați bunicii cu asistență tehnică – partajarea ecranului vă permite să partajați o vizualizare live a ecranului dvs. în timpul apelului”, se arată pe blogul WhatsApp.

ADVERTISEMENT
Tags: