Life

Schimbare uriașă la WhatsApp. Funcția pe care mulți o așteptau e disponibilă. Nu mai e nevoie să atingi telefonul

Utilizatorii de WhatsApp trebuie să știe acest lucru. Funcția mult așteptată pe care o vor avea la dispoziție începând de acum.
21.07.2023 | 17:56
Schimbare uriasa la WhatsApp Functia pe care multi o asteptau e disponibila Nu mai e nevoie sa atingi telefonul
Schimbarea majoră a aplicației WhatsApp pe care mulți o așteptau. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

WhatsApp a anunțat că de acum utilizatorii vor avea posibilitatea de a conversa fără ca măcar să-și mai atingă telefoanele. Prin ce metodă vor putea să scrie mesaje, să inițieze și să răspundă la apeluri.

Schimbare importantă la WhatsApp. Ce utilizatori sunt vizați

Schimbarea uriașă la WhatsApp care îi vizează pe toți utilizatorii care au telefoane Android. Odată cu introducerea unei noi funcții, va fi posibilă efectuarea de apeluri și răspunderea la mesaje folosind ceasurile inteligente.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții companiei au anunțat că urmează ca serviciul să fie disponibil pe o mulțime de dispozitive portabile. Tot ce este nevoie pentru a-l folosi este ca ceasurile să aibă instalată el mai recent software, Wear OS 3.

Actualizarea majoră constă în faptul că utilizatorii vor putea să înceapă o conversație, să răspundă mesajelor text și chiar apelurilor vocale fără a mai fi nevoiți ca măcar să atingă telefoanele mobile înainte.

ADVERTISEMENT

Cei care dețin un smartwatch LTE, care este conectat la rețeaua mobilă 4G/5G, pot chiar să părăsească casa fără receptorul Android și să-și poată verifica în continuare mesajele  pe care le primesc pe WhatsApp.

Update-ul este util în numeroase situații, iar dispozitivele pe care funcționează sunt cele cu sistemul Wear OS, inclusiv cele mai noi versiuni lansate de Samsung precum și noul Pixel Watch al celor de la Google. Astfel că există mai multe multe variante pe care oamenii le au la îndemână.

ADVERTISEMENT

Anunțul despre schimbare a fost făcut chiar de patronul Meta, Mark Zuckerberg, conform mirror.co.uk„Acum poți folosi WhatsApp de la încheietura mâinii tale, cu noua aplicație WhatsApp pentru Wear OS”, a declarat Mark Zuckerberg.

Mesajele trimise prin intermediul aplicației pot fi, mai nou, modificate

De altfel, recent, patronul Meta a oferit o altă veste bună pentru utilizatorii de WhatsApp. Dacă până acum mesajele puteau fi doar șterse, în cazul în care era ceva greșit, acum acestea pot fi modificate chiar și după ce au fost trimise.

ADVERTISEMENT

„Acum puteți edita mesajele WhatsApp chiar și după 15 minute după ce au fost trimise!”, a scris Mark Zuckerberg pe pagina sa personală de Facebook. Iar vestea a fost primită cu bucurie de multe persoane.

ADVERTISEMENT