News

O nouă tragedie pe șoselele din România. O tânără a murit, alte 16 persoane au ajuns la spital

Joi seara, o nouă tragedie s-a petrecut pe șoselele din România. O tânără a murit și alte 16 persoane au ajuns la spital, într-un accident grav în Prahova.
20.07.2023 | 23:11
O noua tragedie pe soselele din Romania O tanara a murit alte 16 persoane au ajuns la spital
Încă un accident mortal pe șoselele din România. O tânără a murit, alte 16 persoane au ajuns la spital, în Prahova. Sursa foto: infotraficromania.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zi de joi neagră în trafic. La orele serii, o nouă tragedie a fost raportată pe șoselele din România. În urma unui grav accident din Prahova, o tânără a murit, iar alte 16 persoane au ajuns la spital.

Încă un accident mortal pe șoselele din România. O tânără a murit, alte 16 persoane au ajuns la spital, în Prahova

Mai mulți oameni și-au pierdut viața joi, 20 iulie, pe șoselele din țară. După tragediile din județul Suceava, venite în interval de câteva ore, seara a adus un nou eveniment grav, de această dată în Prahova.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 21:00, un accident grav în care au fost implicate un microbuz și un autoturism a avut loc la Valea Călugărească. În urma evenimentului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

”Din primele cercetări de la faţa locului a reieşit faptul că o tânără în vârstă de 24 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101 F, în afara localităţii Valea Călugărească, din direcţia Dârvari către Valea Călugărească, a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport public de persoane, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani”, a transmis Poliţia Prahova, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în urma evenimentului, femeia aflată la volanul mașinii, o tânără de 24 de ani, a murit. Aceasta a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la o unitate medicală. Nu a rezistat și a murit în drum spre Spitalul județean Ploiești.

Alte 16 persoane rănite în urma accidentului din Prahova

La spital au mai ajuns, în urma acestui accident, şoferul microbuzului şi cei 14 pasageri ai acestuia (8 bărbaţi şi 6 femei). În plus, o a doua pasageră din autoturism, în vârstă de 23 de ani, a fost preluată de un elicopter SMURD. A fost transportată la o unitate medicală.

ADVERTISEMENT

Din datele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova aflăm că la faţa locului au acţionat 38 de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, o descarcerare, o ambulanţă pentru transport victime multiple, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi 7 ambulanţe SMURD.

Au mai ajuns la Valea Călugărească 2 autospeciale de primă intervenție şi comandă. De la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au intervenit în sprijin 6 echipaje. La faţa locului a aterizat şi elicopterul SMURD.

ADVERTISEMENT

”Evenimentul tragic de pe DJ 101 Valea Călugărească reprezintă un avertisment serios cu privire la importanța respectării regulilor de circulație și la necesitatea unei conduită responsabile la volan.

Siguranța în trafic rămâne o prioritate majoră pentru autorități și pentru fiecare conducător auto, iar tragediile de acest gen ar trebui să ne reamintească cu atenție să acordăm prioritate siguranței noastre și a celorlalți participanți la trafic”, transmite centrul InfoTrafic.

ADVERTISEMENT