News

Accident mortal la Suceava. Două persoane, strivite sub propria mașină, iar una în stare gravă. Traficul este blocat pe DN17

Încă un accident mortal în Suceava. Joi seara, două persoane au murit, iar una este în stare gravă, după impactul dintre o mașină și un TIR.
20.07.2023 | 20:38
Accident mortal la Suceava Doua persoane strivite sub propria masina iar una in stare grava Traficul este blocat pe DN17
Doi morți după încă un accident grav în Suceava. Trei persoane, strivite sub propria mașină. Sursa foto:
ADVERTISEMENT

La doar câteva ore de la evenimentul din Cornu Luncii, un nou accident mortal s-a petrecut pe raza județului Suceava. Joi seara, doi oameni au murit și un al treilea este în stare foarte gravă după impactul violent între un TIR și o mașină.

Doi morți după încă un accident grav în Suceava. Trei persoane, strivite sub propria mașină

Din informațiile presei locale, aflăm că acest grav eveniment rutier s-a produs pe DN17 Gura Humorului – Suceava, în afara localității Ilișești. La fața locului au fost mobilizați pompierii militari ai Detașamentului Suceava.

ADVERTISEMENT

Angajații ISU au deplasat aici o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul pentru descarcerare. De asemenea, a mai fost trimisă o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul a trei echipaje SAJ.

Patru persoane au fost în cele două vehicule care au intrat în coliziune: trei în mașină și una în TIR. Cele din autoturism au avut cel mai mult de suferit. Mașina a fost pur și simplu strivită de autotrenul de mare tonaj.

ADVERTISEMENT

Toți cei trei pasageri erau încarcerați și inconștienți la momentul în care au ajuns la fața locului angajații ISU. Două dintre persoanele extrase dintre fiare au prezentat leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decesul.

O a treia victimă, un bărbat, a fost preluat de ambulanță în stop cardio și transportat la spital în timp ce i s-au aplicat manevre de resuscitare. În ceea ce-l privește pe șoferul TIR-ului, acesta a refuzat transportul la spital, notează SVNews. Traficul pe DN17 este blocat pe ambele sensuri.

ADVERTISEMENT

Un alt TIR, implicat într-un alt accident tragic, tot joi

Tot joi, la orele după amiezii, un alt accident extrem de grav a avut loc în același județ Suceava. Șoferul unei mașini a murit pe loc, fiind strivit între fiare, după ce vehiculul său a avut un impact violent cu un TIR.

Impactul dintre cele două mașini a avut loc pe Drumul Național 2 (DN2). Prins între fiarele contorsionate, șoferul din autoturism nu a mai avut nicio șansă de scăpare.

ADVERTISEMENT

La locul tragediei s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu autospecială pentru descarcerare, autospeciala de stingere cu apă și spumă, ambulanța SMURD B2. În ciuda manevrelor de resuscitare, victima nu a mai putut fi salvată.

ADVERTISEMENT