Life

O pensionară britanică de 82 de ani s-a căsătorit cu un egiptean de 36 de ani, după ce s-au îndrăgostit online: “Mă face să mă simt ca o virgină”

O britanică în vârstă de 82 de ani și-a găsit sufletul pereche pe Facebook. Femeia și soțul, în vârstă de 36 de ani, s-au revăzut după un an de când au spus ”DA” și au oferit detalii despre viața lor de cuplu.
22.11.2021 | 15:25
O pensionara britanica de 82 de ani sa casatorit cu un egiptean de 36 de ani dupa ce sau indragostit online Ma face sa ma simt ca o virgina
ADVERTISEMENT

Pe Iris Jones și pe Mohamed Ibriham dragostea i-a făcut celebri în întreaga lume. Cei doi, ea britanică, el egiptean, s-au cunoscut pe Facebook în anul 2019 și, după un an de conversații online, au spus ”DA”.

O britanică de 82 de ani s-a căsătorit cu un egiptean de 36 ani

Deși încă de la început i-a despărțit o distanță considerabilă, dar și o diferență de vârstă pe măsură, căci ea are 82 de ani, iar el doar 36, nimeni și nimic nu a stat în calea iubirii lor. Astfel că, după ce s-au căsătorit la Cairo, în noiembrie 2020, imediat s-au și separat, el neputând să își părăseasca țara în lipsa vizei de călătorie.

ADVERTISEMENT

Așadar, timp de un an, din decembrie 2020, Iris și Mohamed și-au trăit căsnicia la distanță, dar recent, în timp ce ea se afla la cumpărături, ca de obicei, printr-un apel telefonic, Mohamed a făcut-o cea mai fericită. Tânărul și-a anunțat soția că a obținut toate actele necesare și, pentru trei ani, se poate muta în Marea Britanie.

Iris Jones și Mohamed Ibrahim
Iris Jones, de 82 de ani și Mohamed Ibrahim, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit după ce s-au cunoscut pe internet. Sursă foto:YouTube

Iris și Mohamed s-au revăzut abia după un an

După această veste îmbucurătoare, fără să mai stea pe gânduri, Iris Jones, pentru a-l întâmpina pe partenerul ei, a decis ca prima lor întâlnire în calitate de soț și soție să fie pe Aeroportul Heathrow, acolo unde au și băut prima cană de ceai împreună.

ADVERTISEMENT

”Nu am sărbătorit. Suntem împreună și asta este o sărbătoare în sine. Doar am băut o ceașcă de ceai împreună. Mohamed este fericit, dar momentan nu poate spune prea multe, este mai rezervat”,a spus Iris Jones, conform mirro.co.uk.

Britanica și soțul egiptean, detalii despre viața lor de cuplu: “Mă face să mă simt ca o virgină”

Pe lângă această poveste de iubire rar întâlnită, Iris și Mohamed au ajuns virali și datorită deschiderii în ceea ce privește viața lor amoroasă. Dacă ea spune că Mohamed este bărbatul care a făcut-o să se simtă “din nou virgină”, de cealaltă parte, egipteanul, pe lângă faptul că se arată supărat de reacțiile celor din jur, se declară un bărbat îndrăgostit și împlinit.

ADVERTISEMENT

„Când vine vorba de a face dragoste, Mohamed trebuie să fie foarte atent cu mine pentru că am pielea sensibilă pe picioare, iar acest lucru ar putea fi dureros. Dragostea doare!”, a spus Iris Jones în presa internațională.

Declarația britanicei a fost urmată și de replicile pline de iubire ale lui Mohamed. ”Dragostea nu cunoaște diferențe de vârstă sau de țări. Este viața noastră, ea m-a ales pe mine, iar eu am ales-o pe ea. ”, a declarant și Mohamed.

ADVERTISEMENT

“Nu îmi pasă unde locuim ori cât de bogată sau săraca este”

Reacția lui nu s-a sfârșit aici și a avut și o replică pentru toți cei care îi pun la zid pentru relația lor de iubire. Bărbatul de 36 de ani este de părere că fiecare trebuie să își vadă de viața lui și spune că el a ales doar cu sufletul, nu din alte motive.

”Oamenii cred că am ales-o pe Iris din alte motive. Însă, tuturor celor care ne critică relația, vreau să le zic că nu este treaba lor și să se axeze pe viețile lor. Sunt supărat pentru că se spune că sunt doar un ”joc” pentru Iris și că eu mă folosesc de ea. Știu că Marea Britanie este o țară frumoasă și că mulți vor să locuiască acolo, dar eu sunt pregătit să locuiesc cu ea oriunde alege Iris să se mute, chiar și în Egipt. Nu îmi pasă unde locuim, ori cât de bogată sau săraca este. Eu vreau doar să fiu cu Iris”, a concluzionat soțul britanicei de 82 de ani.

ADVERTISEMENT