Life

O prezentatoare din România și un artist, accident rutier grav! Cine ar fi fost de vină. Video

O prezentatoare și un artist au evitat în ultima secundă ceea ce se putea transforma într-o tragedie de proporții. Despre cine e vorba?
10.12.2023 | 15:59
O prezentatoare din Romania si un artist accident rutier grav Cine ar fi fost de vina Video
O prezentatoare și un artist, implicați într-un accident rutier. Foto: starpopular.ro
ADVERTISEMENT

O prezentatoare de la noi și un interpret muzical apreciat de public au fost la un pas de o tragedie pe șosea! Impactul cu o mașină a Poliției se putea transforma într-un real carnagiu, după cum relatează chiar artistul care se afla la volan.

O prezentatoare și un artist cunoscut, la un pas de carnagiu pe șosea

Florin Grigore, căci despre el este vorba, a povestit că mașina sa a avut de suferit. Din fericire, nu au existat victime. Pagubele cu care s-a ales cântărețul de muzică populară au fost, însă, destul de însemnate: 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și cunoscuta prezentatoare tv Roxana Birică, cu care muzicianul se afla în autovehiculul său, un Mercedes, spune că a ieșit vinovat în accidentul produs zilele trecute, pe 7 decembrie, cu toate că el susține contrariul.

Polițistul care ar fi provocat accidentul a fost exonerat de orice răspundere, spune cântărețul, considerat a avea doar o vină morală în coliziunea dintre mașini.

ADVERTISEMENT

Întreaga scenă a fost filmată. Videoclipul cu momentul care le-a dat fiori pe șira spinării celebrei prezentatoare și artistului au ajuns în spațiul public. Înregistrarea a fost publicată de site-ul starpopular.ro, publicație online pentru care Florin Grigore a povestit, de altfel, ce s-a întâmplat, cu lux de amănunte.

Ce susține cântărețul Florin Grigore

„Din partea dreaptă venea mașina de poliție, cu luminile pornite, fără semnalele sonore, fără bip-uri. Au intrat în intersecție. Cred că aveau o viteză foarte mare, 60-70/h cel puțin. Am frânat brusc. Am tras stânga de volan. Ieșea un carnagiu acolo. Îi făceam praf.

ADVERTISEMENT

Și ei s-au speriat, au tras dreapta de volan și au frânat. În doi, trei metri am reușit să frânez, moment în care mașina de pe banda din stânga a intrat în mine. Polițistul, un copil de 20 și ceva de ani, a zis că nu ne-a văzut, că nu s-a asigurat… dar ei au trecut clar pe roșu cu viteză”, a povestit artistul pentru publicația citată.

„Mi-a zis că trebuia doar să frânez și ce se întâmpla mai departe… aia era. Adică, îi omoram?! Dacă intram în ei, îi omoram. Doar puțin dacă îi atingeam, se răsturnau. Ieșea carnagiu acolo.

ADVERTISEMENT

I-am dat asigurarea celui care a intrat în mine. E grav avariată, iar eu am rămas cu dauna”, a mai spus Grigore, care se afla în mașină cu renumita prezentatoare.

ADVERTISEMENT