News

O prostituată și un proxenet și-au înjunghiat clientul la Pitești. Victima, în stare critică

Reprezentanții IPJ Argeș au transmis luni că o prostituată și un proxenet au înjunghiat un bărbat în vârstă de 50 de ani, în urma unui conflict legat de tariful pentru întreținerea relațiilor intime.
22.08.2022 | 15:05
O prostituata si un proxenet siau injunghiat clientul la Pitesti Victima in stare critica
Politia a ajuns după ce bărbatul a fost înjunghiat de prostituată și proxenet. Foto: hepta.com
ADVERTISEMENT

Se pare că alarma a fost dată de vecinii din blocul în care s-ar fi întâlnit prostituata și clientul ei. Alertați din cauza scandalului, aceștia au sunat la 112.

Prostituata cuțitară a fost reținută de poliție

Când au ajuns la blocul situat pe strada Banat (Pitești), oamenii legii au descoperit că bărbatul în vârstă de 50 de ani zăcea într-o baltă de sânge.

ADVERTISEMENT

Conform jurnaliștilor de la epitesti.ro, el a fost înjunghiat atât de prostituata în vârstă de 22 de ani, cât și de proxenetul acesteia. IPJ Argeș a transmis că ambii au fost despistați și acuzați de tentativă de omor.

Mai departe, cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș. ”La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii de ordine publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, constatând că un bărbat, de aproximativ 50 de ani, ar fi suferit leziuni, posibil provocate cu un obiect tăietor-înţepător, acesta fiind în stare de inconştienţă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la faţa locului a fost identificată şi o femeie de 22 de ani, bănuită de săvârşirea faptei, care se află în custodia poliţiştilor”, a anunţat IPJ Argeş.

Clientul este în stare critică

Jurnaliștii de la epitesti.ro au mai aflat că bărbatul în vârstă de 50 de ani a pierdut mult sânge și a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

ADVERTISEMENT

Din păcate, medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire pe care le are victima. Conform jurnaliștilor locali, cei trei și-ar fi fixat întâlnirea într-un apartament închiriat.

Nici proxenetul, nici prostituata nu locuiau în orașul Pitești și veneau acolo doar când se întâlneau cu clienții. Mai departe, puteți aflat detalii despre prostituția din hotelurile de lux, afacerea perfectă pe timp de pandemie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, puteți citi amănunte despre celebrul scandal sexual din Suedia, cu prostituate românce. Atenție, în această ”afacere” au fost implicați atât preoți, cât și politicieni, dar și vedete de televiziune.

ADVERTISEMENT
Tags: