Life

O recunoști pe fetița din imagine? A făcut furori în perioada sa de glorie, în industria muzicală

Știi cine este fetița din această fotografie? Cântăreața a ajuns la sufletele oamenilor în urmă cu ani buni, pe scena muzicală.
16.01.2024 | 13:35
O recunosti pe fetita din imagine A facut furori in perioada sa de glorie in industria muzicala
Știi cine este fetița din această fotografie? Cântăreața a ajuns la sufletele oamenilor în urmă cu ani buni, pe scena muzicală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

O recunoști pe fetița din imagine? A făcut furori în perioada sa de glorie, în industria muzicală. A devenit cunoscută pe când era minoră și de atunci a trecut prin numeroase transformări radicale legate de aspectul fizic.

Știi cine este fetița din această fotografie? Cântăreața a ajuns la sufletele oamenilor în urmă cu ani buni, pe scena muzicală

Știi cine este fetița din această fotografie? Cântăreața a ajuns la sufletele oamenilor în urmă cu ani buni, pe scena muzicală. Ajunsă la vârsta de 35 de ani, aceasta a debutat în carieră când nici măcar nu avea 14 ani împliniți.

ADVERTISEMENT

Imaginea distribuită pe rețelele de socializare este realizată în prima zi de școală. A fost imortalizată în clasa I, de atunci schimbările fiind unele radicale. Ce-i drept, anii au trecut și nu mai amintește deloc cu cea de atunci.

Copila din această poză se numește Laura Vass, pe numele său din buletin Laura Brumă, originară din orașul Vaslui. Face parte dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din țara noastră, deși o vreme a intrat într-un con de umbră.

ADVERTISEMENT

A revenit în industrie, însă nu mai are voie să folosească numele de scenă care a consacrat-o. Cântăreața de manele a reluat colaborarea cu Dan Bursucu, impresarul care a lansat-o în urmă cu foarte multă vreme.

Laura Vass a revenit în muzică
Laura Vass a revenit în industria muzicală. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Laura Vass, din nou pe scena muzicală

„Am reluat colaborarea cu Laura Vass. S-a întors în grădina mea. Dumneavoastra nu ați putut beneficia, pentru că a fost și aceasta pandemie și nu s-au văzut foarte multe lucruri apropiate între noi doi.

ADVERTISEMENT

Laura Vass face parte din sufletul lui Dan Bursuc. Laura Vass și Copilul de Aur sunt puii mei de aur”, a spus Dan Bursucu la un moment dat despre vedeta de 35 de ani, pentru publicația spynews.ro.

Pe de altă parte, cântăreața a dezvăluit că a încetat colaborarea cu impresarul pentru că la un moment dat nu s-au mai înțeles. De ceva vreme drumurile lor s-au intersectat din nou, însă bruneta a fost nevoită să renunțe la numele de scenă.

ADVERTISEMENT

Acesta este, de fapt, o marcă înregistrată de fostul său manager căruia nu i-a făcut nicio ofertă până acum. Laura Vass se consideră o persoană diplomată și foarte temperată, care nu este deloc adepta certurilor.

În altă ordine de idei, îndrăgita artistă are numai 8 clase terminate și în urmă cu 5 ani era decisă să se aleagă cu o diplomă de liceu. S-a înscris la fără frecvență pentru a-și continua studiile. În plan, personal este singură de ceva vreme.

ADVERTISEMENT