News

O româncă de 23 de ani s-a spânzurat în Ungaria. Tânăra artistă studia la o facultate din Budapesta

Durere fără margini pentru o familie din județul Bihor. Fata lor, o tânără de 23 de ani, a fost găsită fără viață în Budapesta.
01.11.2023 | 16:16
O romanca de 23 de ani sa spanzurat in Ungaria Tanara artista studia la o facultate din Budapesta
O româncă de 23 de ani s-a spânzurat în Ungaria. Colaj Fanatik/ Foto Facebook/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O româncă de 23 de ani s-a spânzurat în Ungaria, acolo unde se afla pentru a studia. Tânăra din comuna Balc, județul Bihor, era o fire sensibilă, o artistă care iubea muzica și compunea poezii.

O româncă de 23 de ani s-a spânzurat în Ungaria

Gódza Csilla Boglárka era apreciată de comunitatea din localitatea de origine, făcându-se remarcată pentru talentul său artistic. Tânăra cânta la chitară și compunea poezii emoționante. În urmă cu ceva timp, fata a plecat în capitala Ungariei, pentru a studia.

ADVERTISEMENT

Însă, familia avea să afle, sâmbătă, că Csilla a decis să își pună capăt zilelor. Ea a fost găsită fără viață, într-o locuință din Budapesta, acolo unde s-a spânzurat. Mama tinerei este poștaș și nu are suficienți bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

Familia are nevoie de suma de 8.000 de lei pentru a-și aduce fata în țară. Astfel, locuitorii din comuna Balc și reprezentanții unor organizații maghiare au început o campanie de strângeri de fonduri.

ADVERTISEMENT

„Comunitatea MIK și UDMR s-au unit pentru a ajuta familia în aceste momente dificile și organizăm o străngere de fonduri la sediul UDMR din Marghita.

Orice ajutor contează! Dacă doriți să contribuiți, vă rugăm să vizitați sediul UDMR, unde veți găsi o urnă pentru donații”, au transmis reprezentanții organizațiilor, potrivit presei locale.

ADVERTISEMENT

Caz șocant în Turda. Un băiat de 14 ani s-a spânzurat

De asemenea, un apel în acest sens a fost făcut și de primarul din Balc, Sorin Sabau. Acesta a anunțat că fata a fost găsită moartă în Budapesta, iar familia are nevoie de ajutor să repatrieze trupul neînsuflețit.

„Cei care doresc să ajute familia cu cheltuielile de transport funerar din Ungaria în România, urna se va afla în incinta magazinului „La doi pași” din localitatea Balc! Sincere condoleanțe familiei!”, a scris primarul Sorin Sabau pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Un alt caz dramatic a avut loc, în luna septembrie, în Turda, județul Cluj. Un copil de doar 14 ani a ales să se spânzure. Băiatul ar fi comis acest gest extrem din cauza problemelor cu drogurile și a unei decepții în dragoste.

 

ADVERTISEMENT