News

O româncă din Italia trece prin clipe cumplite din cauza fostului soț: ”Vrei acid pe față sau să-ți dau foc la mașină?”

O româncă de 32 de ani din Italia este terorizată de fostul soț. În acest weekend, bărbatul i-ar fi incendiat mașina și a amenințat-o prin intermediul unui mesaj.
20.02.2023 | 07:02
O romanca din Italia trece prin clipe cumplite din cauza fostului sot Vrei acid pe fata sau sati dau foc la masina
Clipe grele pentru o tânără româncă din Italia. S-a trezit cu mașina incendiată. Cine e autorul: ”Vrei acid pe față?”. Sursa foto: trevisotoday.it
ADVERTISEMENT

De o lungă perioadă de timp, o româncă din Italia în vârstă de 32 de ani trăiește momente de coșmar din cauza fostului soț, și el tot de naționalitate română. Din cauza geloziei, acesta este la originea unor acte extrem de grave.

Clipe grele pentru o tânără româncă din Italia. S-a trezit cu mașina incendiată. Cine e autorul: ”Vrei acid pe față?”

Pentru femeia din țara noastră care lucrează ca barmaniță în Italia, ultimele luni s-au transformat într-o perioadă întunecată a vieții sale. După ce s-a despărțit de soț, aceasta este amenințată constant. În plus, acesta a trecut și la fapte.

ADVERTISEMENT

Recent, chiar în weekend, în noaptea vineri spre sâmbătă (17 spre 18 februarie), mașina româncei a fost incendiată la Treviso. Conaționala noastră e convinsă că făptașul este fostul partener. În ultimul an, acesta a terorizat-o non-stop, relatează Il Gazzettino.

Mașina femeii, un Citroen din 2021, era parcat chiar în afara garajului, în partea din spate a clădirii. Vecinii ei au fost cei care au dat alarma la 112. S-a intervenit de urgență la fața locului, iar imobilul a fost evacuat din motive de siguranță.

ADVERTISEMENT

Acest episod cumplit a îngrozit-o pe tânără. Ea se teme acum de ceea ce poate fi mai rău pe viitor pentru ea și fetița ei de doar 5 anișori. În legătură cu acest eveniment din weekend, ea a declarat carabinierilor că 100% autorul este fostul soț.

”A fost fostul meu iubit, mă terorizează de un an de zile. Amenință că ne va ucide pe mine și pe fetița mea de 5 ani dacă nu mă întorc la el. Cu o zi înainte de a-mi da foc la mașină mi-a trimis un mesaj în care m-a întrebat: ‘Vrei acid pe față sau să-ți dau foc la mașină?”, a spus românca.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al româncei: ”Ori cu mine, ori cu nimeni”

Presa din Italia mai informează că autorul acestui gest este un alt român. Fost polițist, acesta nu a reușit în ultimul an să o convingă pe femeie să se împace cu el. Astfel, în primă fază a trecut la amenințări, iar ulterior la fapte. ”Ori cu mine, ori cu nimeni altul!”, ar fi decis el.

De teama individului, anul trecut, femeia s-a întors pentru trei luni în România. Avea iluzia că bărbatul se va liniști și îi va da pace. Nu a fost să fie așa, ba dimpotrivă, acesta pare acum și mai decis să se răzbune pentru că fost părăsit.

ADVERTISEMENT

”L-am denunțat deja la poliție, ce altceva ar trebui să fac? Sper să-l aresteze și să-l țină în închisoare. Mi-e teamă că mă va ucide și pe mine, și pe fetița mea”, a spus femeia din Italia, extrem de speriată după acest ultim episod.

ADVERTISEMENT
Tags: