Life

O româncă, revoltată de angajații hotelului la care a fost cazată: “Ne-a fost recomandat să mâncăm mai puțin”

O româncă, revoltată după ce angajații hotelului la care a fost cazată i-au spus să mănânce mai puțin. Cum s-a întâmplat totul.
12.09.2023 | 09:01
O romanca revoltata de angajatii hotelului la care a fost cazata Nea fost recomandat sa mancam mai putin
Ce a pățit o româncă la restaurantul unui hotel. Sursa foto: Freepik/fabrikasimf
ADVERTISEMENT

O româncă a fost revoltată de ce i-au spus angajații hotelului la care a fost cazată, alături de alte persoane. Turista a povestit totul în mediul online și a cerut părerea internauților.

O româncă, revoltată de angajații hotelului la care s-a cazat. Ce i s-a spus la restaurant

Deși concediile s-au terminat pentru mulți români, unii mai merg și acum în vacanțe în diverse stațiuni din țară și profită de sejur. Unii sunt mulțumiți de condițiile de la hoteluri și pensiuni, în timp de alții au parte de întâmplări neplăcute

ADVERTISEMENT

O turistă a povestit ce i s-a întâmplat la hotelul în care a fost cazată la o stațiune din țară. Angajații restaurantului unității de cazare i-au cerut ceva ce a șocat-o.

Femeia a fost cazată alături de alte 5 persoane, cu micul dejun și cine incluse. Restaurantul de la hotel era de tip autoservire, iar mâncarea era foarte bună, după cum a povestit utilizatoarea în mediul online.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată, femeia și ceilalți oameni alături de care s-a cazat și-au comandat mai multe porții de mâncare. La un moment dat, unul dintre angajați le-au spus să mănânce mai puțin.

“Sunt cazată de 3 zile, împreună cu alte 5 persoane într-un hotel de la o stațiune, iar pe bilet am inclusă ca opțiune la mâncare mic dejun-ul și cina. Restaurantul hotelului este de unul de tip autoservire, adică tu îți alegi câtă mâncare vrei și ce mâncare vrei.

ADVERTISEMENT

De precizat că mâncarea este foarte reușită și pe gustul nostru, așadar ni se pare normal să te ospătezi cum vrei, că de asta e autoservire. Așadar, noi 5 ne-am comandat câte 2-3 farfurii de mâncare de persoană la fiecare masă de până acum…

Doar că ne-a fost ‘recomandat’ de unii dintre angajații hotelului, cu alte cuvinte, să mâncăm mai puțin. Întrebarea e, au voie să facă acest lucru sau avem parte de vreun abuz? Și dacă da, cui am putea să ne adresăm.

ADVERTISEMENT

Mi se pare normal că dacă e autoservire să nu ți se impună reguli ce și cum mănânci”, a scris românca pe un grup de Facebook, notează ziare.com.

Ce i-au reproșat utilizatorii femeii

Unii dintre utilizatorii care au comentat la postarea româncei i-au spus acesteia că ea și ceilalți turiști cazați la hotel au mâncat prea multă mâncare, în loc să se rezume la o porție pentru fiecare persoană.

De asemenea, unii i-au atras atenția că nu este all inclusive, ci autoservire. Astfel, porțiile au fost gătite estimativ pentru câte persoane au fost cazate.

“Civilizat este să mănânci câte o porție din fiecare. Preparatele sunt pregătite estimativ după numărul persoanelor cazate. Așa se face în hotelurile din Mamaia (Constanța).”

“Da, este autoservire, dar mai trebuie să avem și puțin bun simț”, “Dacă este autoservire asta nu înseamnă că trebuie să iei toată mâncarea tu… Zici că n-ați mai văzut mâncare, așa sunteți unii.

Nu e că la all inclusive, și anume să mănânci cât vrei! Ai dreptul la o porție de persoană, pentru că ei gătesc în funcție de nr de persoane cazate. Dacă unii bagă în ei fără măsură, e posibil că alții, care vin mai târziu, să rămână fără porție”, au fost câteva dintre comentarii.

Pe de altă parte, unii i-au luat apărarea femeii. Cineva a presupus că trei farfurii de mâncare ar putea însemna două feluri și desert. De altfel, unii s-au amuzat pe seama situației.

ADVERTISEMENT