News

O româncă și-a jefuit tatăl vitreg de 120.000 de euro. Cu banii furați femeia și-a deschis o clinică estetică

Un jaf mai puțin obișnuit a avut loc în Italia. Fiica vitregă a unui italian a furat de la acesta 120.000 de Euro și a deschis o clinică de estetică
16.04.2024 | 15:25
O romanca sia jefuit tatal vitreg de 120000 de euro Cu banii furati femeia sia deschis o clinica estetica
Un bărbat italian de 70 de ani a fost prădat de economiile de 120.000 chiar de către fiica vitregă. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un individ italian în vârstă de 70 de ani din Chiaravalle, regiunea Ancona, a fost ținta unui jaf în care a fost furat de o sumă în valoare de 120.000 de euro. Bărbatul economisise această sumă, care i-a fost sustrasă chiar de fiica soției sale, originară din România.

Italian jefuit de fiica vitregă

Bărbatul a povestit că a fost jefuit în timp ce își ducea soția la aeroportul din Bologna. Femeia se pregătea să se întoarcă în România pentru a lua parte la ceremonia de botez a unui copil, conform informațiilor din Il Resto del Carlino.

ADVERTISEMENT

Pe durata absenței lor către aeroport, fiica vitregă în vârstă de 31 de ani, stabilită în Ascoli, pare să fi profitat de absența bărbatului pentru a fura banii și bijuteriile.

Fiica româncei ar mai fi luat o servietă în care bărbatul păstra suma de 120.000 de euro, bani pe care îi avea moșteniți de la părinții săi care sunt morți, două coliere din aur, dintre care unul fusese proprietatea primei soții a bărbatului, care a decedat.

ADVERTISEMENT

Ulterior, fiica legitimă a bărbatului, în vârstă de 45 de ani, a povestit cum a fost contactată de un bărbat român. Acesta i-a dezvăluit că soția tatălui său avea o aventură cu el și i-a trimis imagini compromițătoare cu aceasta.

„Am primit un apel telefonic de la un număr necunoscut – a relatat fiica legitimă – era un bărbat român care mi-a spus că soția tatălui meu avea o relație cu el și mi-a trimis fotografii cu ea goală purtând colierul mamei mele care fusese furat. Tatăl meu avea economii care erau bani lăsați de bunicii mei. Nu știam unde îi ținea. La aproximativ zece zile după plecarea soției sale în România, i-am cerut tatălui meu să îmi împrumute niște bani”, a povestit femeia potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Victima a depus imediat plângere

Italianul nu a mai putut să-și ajute fiica legitimă cu bani pentru că atunci când a trimis-o să ia bani din servită nu a mai găsit-o la locul oe care îl știa.

Acesta a depus mărturie în data de luni, 15 aprilie 2024, care a povestit că în urma unui apel telefonic cu soția sa care era în România, aceasta a negat implicarea în jaf. Ba mai mult. femeia i-a zis că vrea să divorțeze, justificând că sentimentele ei s-au schimbat și că nu-l mai iubește.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, discuțiile din mesajele dintre soția și fiica sa vitregă, în care vorbeau despre banii sustrași, au fost trimise tot de amantul român al soției, care și el la rândul său fusese victima unui jaf.

În conversație se vedea cum fiica i-ar fi scris mamei în ziua plecării despre faptul că se temea să ducă banii în România pentru că era o sumă mult prea mare și credea că poate să fie descoperită.

Până acum, banii nu au fost găsiți, iar fiica vitregă se pare că a profitat de ocazie și a deschis imediat un salon de înfrumusețare pe cont propriu, care cel mai probabil a fost pus în funcțiune din sumele sustrase. Procesul încă se judecă.

ADVERTISEMENT