News

Crimă înfiorătoare comisă de doi fraţi români, în Italia. Au ucis un pensionar, cu o cruzime greu de imaginat

Doi fraţi din România, plecaţi la muncă în Italia, l-au ucis cu cruzime pe bărbatul pentru care lucrau. Ambii au fost arestaţi.
20.08.2023 | 14:45
Crima infioratoare comisa de doi frati romani in Italia Au ucis un pensionar cu o cruzime greu de imaginat
Aceasta este casa unde cei doi fraţi l-au ucis pe bătrân Foto: radioimpuls.it
ADVERTISEMENT

Doi fraţi români, în vârstă de 23 şi, respectiv, 25 de ani, au fost arestaţi în Italia sub acuzaţia de crimă. Aceştia au ucis un pensionar pentru care lucrau ocazional, iar modul în care au făcut-o a şocat comunitatea din Nettuno, o localitate situată pe coasta sudică a provinciei Roma.

Pensionarul a fost ucis cu un târnăcop

Vicenzo Vetrano, în vârstă de 77 de ani, a fost ucis cu un târnăcop şi lăsat în grădina casei, acolo unde cadavrul i-a fost descoperit de soţie. Pe lângă lucrările pe care li le încredinţa, bătrânul îi mai şi găzduia pe cei doi fraţi din când în când, astfel că aceştia cunoşteau bine locuinţa.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil motivul crimei a fost jaful, iar un martor le-a declarat autorităţilor că l-a auzit certându-se aprins cu cineva, după care a auziut un ţipăt. Înainte de a se pensiona, Vicenzo Vetrano a condus o benzinărie în Aprilia, mai scrie presa italiană.

Trupul neînsuflețit al bătrânului a fost găsit vineri dimineață, în jurul orei 7, în grădina unei vile aflate în construcţie, nu departe de casa în care locuia. Bărbatul avea o rană adâncă la cap, iar la sosirea medicilor era deja mort.

ADVERTISEMENT

Lângă cadavru a fost găsită coada unui târnăcop, iar partea metalică a acestuia, cel mai probabil arma crimei, a fost găsit la câţiva metri depărtare. După câteva ore au fost reţinuţi şi autorii crimei.

Cei doi frați au fost arestați nu departe de locul crimei, în timp ce se aflau în mașina lor, care a fost luată de autorităţi, la fel ca şi telefoanele mobile ale acestora şi hainele pe care aceştia le-au purtat în momentul comiterii crimei.

ADVERTISEMENT

Tot în zona Romei, sâmbătă, carabinierii din San Lorenzo au arestat şi transferat în închisoare un român de 22 de ani acuza de tâlhărie, care a jefuit două supermarket-uri în primăvara acestui an, ameninţând casierele cu un cuţit.

Nu mai departe de luna trecută, un român a fost condamnat la închisoare pe viaţă în Italia, după ce şi-a ucis soţia cu zeci de lovituri de cuţit.

ADVERTISEMENT

Cuplu se afla de puţin timp în Italia, iar prietenii povestesc că cei doi se certau adesea din cauză că bărbatul de 42 de ani dorea să se întoarcă în România, în timp ce soţia sa cu zece ani mai tânără îşi dorea să rămână în Peninsulă.

ADVERTISEMENT
Tags: