News

O șopârlă gigant a făcut ravagii într-un supermarket din Thailanda. Cum au reacționat cumpărătorii. Video

08.04.2021 | 23:20
O soparla gigant a facut ravagii intrun supermarket din Thailanda Cum au reactionat cumparatorii Video
O șopârlă gigant a făcut ravagii într-un supermarket din Thailanda. Cum au reacționat cumpărătorii. Video. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imagini incredibile surprinse în Thailanda. O șopârlă gigant intrată într-un supermarket a făcut ravagii și a produs panică în rândul cumpărătorilor aflați în spațiul comercial.

Lungă de aproape doi metri, șopârla, intitulată de internauți ”Godzilla”, a fost filmată în timp ce escaladează pur și simplu un raft de alimente.

ADVERTISEMENT

Momentul cu animalul aflat în interiorul magazinului a creat un șoc imens pentru clienți și angajați. În videoclipurile postate pe internet se aud țipete ale unor femei în momentul întâlnirii cu ”oaspetele” nepoftit.

Șopârlă uriașă filmată într-un supermarket din Thailanda. Clienții, șocați de apariția acesteia

O zi obișnuită la cumpărături în localitatea Nakhon Pathom, la periferia orașului Bangkok ( Thailanda) s-a transformat într-o aventură greu de uitat pentru mai mulți clienți ai unui supermarket.

ADVERTISEMENT

Oamenii au avut parte de un moment terifiant din cauza unei şopârle de aproape doi metri care, în căutare de mâncare, a intrat în clădire și s-a urcat pe rafturile magazinului.

În filmarea postată pe Youtube cu această uriașă creatură, de observă cum, la început, pare că încearcă să deschidă o ușă a frigiderului. Nu izbutește, după care escaladează un raft, acolo unde se crede că a stat o oră întreagă.

ADVERTISEMENT

”M-am oprit la magazin pentru a cumpăra mâncare şi apoi am văzut şopârla uriaşă din interior. Am vrut să cumpăr o băutură, dar animalul era prea aproape de culoarul băuturilor”, a declarat cel care a surprins momentul, în vreme ce personalul şi clienţii s-au ascuns în spatele tejghelei.

Cum a fost înlăturată șopârla din magazin

După ce personalul și clienții s-au ascuns și au stat în siguranță în spatele tejghelei, speriați de fiara veninoasă care caută mâncare, un asistent de la magazin a chemat poliția care a sosit cu manipulatori de reptile pentru a o prinde și a o plasa în habitatul său natural.

ADVERTISEMENT

Echipa de salvare a sosit la magazinul de la periferia capitalei Bangkok și a scos șopârla afară din magazin, iar apoi au pus-o în tufișurile din apropiere, unde s-a făcut nevăzută, scrie Metro.co.uk.

Specialiștii spun că această creatură neobișnuit de mare s-a străduit să găsească mâncare afară din habitatul ei, după câteva luni de vreme secetoasă, cu puține ploi.

Acest tip de șopârle reprezintă o prezenţă obişnuită în anumite zone din Thailanda. Varanus salvator poate atinge 2,5 metri lungime şi este a doua şopârlă ca mărime din lume, după dragonul de Komodo, care este tot o specie de varan.

ADVERTISEMENT