Life

O tânără nu a făcut duș de șase săptămâni. Spune că totul a meritat din plin

Dezvăluirile făcute de o tânără care nu a făcut duș timp de șapte săptămâni i-a luat pe mulți prin surprindere. De ce a făcut asta.
19.01.2024 | 22:32
O tanara nu a facut dus de sase saptamani Spune ca totul a meritat din plin
Motivul pentru care o tânără nu a făcut duș timp de șase săptămâni. Sursa foto: Pexels
ADVERTISEMENT

O tânără ce iubește să călătorească a mărturisit că, la un moment dat, nu a făcut duș timp de șase săptămâni. Consideră că totul a meritat din plin, cu toate că mulți oameni au judecat-o atunci când i-au aflat povestea.

Motivul pentru care o tânără nu a mai făcut timp de șase săptămâni

Jessy Muller este o femeie ce iubește să călătorească și petrece mult timp în rulotă. În aceste condiții, în una dintre postările sale din mediul online a menționat că, din lipsă de apă caldă sau pentru că dușul se strică, a ajuns în poziția de a nu face duș chiar și șase săptămâni.

ADVERTISEMENT

Însă, pentru a nu sta murdară atât de mult timp, femeia mai oprește câteodată la benzinării și se curăță cât de cât. Nu mereu decurg lucrurile cum ar vrea ea, căci ultima experiență nu a fost prea plăcută.

După ce a stat aproximativ o lună și jumătate fără să spele, a plătit cinci dolari pentru a putea avea parte de o baie relaxantă, a avut surpriza ca apa să fie rece, astfel că nu a fost prea încântată.

ADVERTISEMENT

„Aparent în banii aceia de 5 dolari nu este inclusă apa caldă”, a explicat Jessy Muller într-un videoclip publicat pe contul său de Instagram, acolo unde documentează toate călătoriile sale cu rulota.

Cum se menține, de fapt, curată

În postările sale din mediul online, tânără le oferă celor care o urmăresc sfaturi pentru cei care își doresc să meargă în vacanțe cu rulota și se întâmplă să fie în situația sa și să nu pot să facă duș.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, multe persoane s-au întrebat cum a fost posibil nu stea fără să spele timp de șase săptămâni. Astfel, ea s-a văzut nevoită să ofere câteva explicații despre igiena sa.

Mai exact, Jessy a recunoscut că se folosește de chiuvetă sau de șervețele umede. Dar acest lucru are și părțile sale bune, după cum chiar ea a dezvăluit. Mai exact, apreciază altfel o baie fierbinte.

ADVERTISEMENT

„Mă spăl pe cap în chiuvetă și în baie în zonele cele mai importante, uneori folosesc săpun, alteori șervețele umede. Partea cea mai bună la faptul că nu intru într-un duș timp de 6 săptămâni este faptul că atunci când am ocazia, în mod sigur îl apreciez din plin”, a spus tânără, potrivit mirror.co.uk. 

ADVERTISEMENT