News

O tânără din Galați a sărit dintr-o mașină aflată în mers, pentru a fugi de soțul agresiv. Nici așa nu a reușit să scape de el

Cazul a fost descoperit din întâmplare de polițiști. Femeia nu a ajuns la spital, iar soțul ei a fost arestat preventiv.
21.10.2023 | 21:48
O tanara din Galati a sarit dintro masina aflata in mers pentru a fugi de sotul agresiv Nici asa nu a reusit sa scape de el
A sărit dintr-o mașină aflată în mers, pentru a fugi de soț. Colaj Fanatik/ Foto captură Observator
ADVERTISEMENT

O tânără din Galați a sărit dintr-o mașină aflată în mers, pentru a fugi de soțul agresiv. Cazul șocant a avut loc în localitatea Ciureștii Noi, din județul Galați. Femeia a trăit vreme de trei ani în chin și teroare.

A sărit dintr-o mașină aflată în mers, pentru a scăpa de soț

Femeia, în vârstă de doar 21 de ani, a trecut prin clipe de groază, în urmă cu câteva zile, încercând să scape de furia soțului. Cei doi sunt căsătoriți de trei ani și au împreună un copil în vârstă de doi ani.

ADVERTISEMENT

Viața tinerei alături de omul cu care are un băiețel nu a fost așa cum își imagina. De când s-au căsătorit, a fost agresată fizic și verbal în mod constant. Pentru că nu mai suporta bătăile, tânăra a decis să îl părăsească și să se întoarcă în casa părintească.

Însă, bărbatul nu s-a lăsat și a venit la locuința soacrei sale pentru a discuta cu soția. A convins-o să urce în mașină, iar la scurt timp au început să se certe. Individul a pornit mașina și în timp ce conducea a început să o lovească pe femeie.

ADVERTISEMENT

Pe scenele surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum victima fuge de soț, încearcă să sară gardul unei locuințe, pentru a se adăposti, dar este prinsă din urmă de agresor. Acesta o trage de păr și o duce înapoi la mașină.

În cele din urmă, este aruncată în fața casei părinților. „Ea voia să vină încoace şi el a apucat-o de aici şi o tragea în maşină. A bătut-o în maşină, a strâns-o de gât ca să o omoare. Fata cand a văzut a sărit din maşină.

ADVERTISEMENT

De la începutul căsniciei, numai ceartă şi numai scandal şi numai ceartă şi numai bătăi. Copilul meu a trăit un calvar!”, a transmis mama tinerei, potrivit Observator News.

Bărbatul a fost arestat preventiv

În urma durerilor intense, femeia s-a prezentat la spital, având un traumatism lombar. Însă, nu a depus plângere la poliție. Cazul a fost descoperit din întâmplare de oamenii legii, în timp ce urmăreau imaginile video anchetând un alt caz, conform Stirile TVR.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis dosar penal pentru amenințare, violenţă în familie şi lipsire de libertate. Totodată, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

ADVERTISEMENT
Tags: