News

Doi frați din Constanța s-au luat la bătaie cu polițiștii. Unul dintre ei a spart cu capul geamul autospecialei

S-au luat la bătaie între ei, iar apoi cu oamenii legii. Scenele incredibile au avut loc într-o localitatea din Constanța.
04.09.2023 | 18:17
Doi frati din Constanta sau luat la bataie cu politistii Unul dintre ei a spart cu capul geamul autospecialei
Doi frați din Constanța s-au luat la bătaie cu polițiștii. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Doi frați din Constanța s-au luat la bătaie cu polițiștii care au fost chemați să intervină după ce, inițial, s-au luat agresat fizic între ei. Scenele incredibile au avut loc la finalul lunii august. Acum, respectivii au fost arestați.

Bătaie cu polițiștii din Constanța. Doi frați sunt „protagoniști”

Cei doi bărbați, unul de 36 de ani, din Negru Vodă, şi celălalt de 31 de ani, din Albeşti, au fost protagoniștii unui scandal monstru. Mai întâi s-au luat la bătaie între ei, cu aburii alcoolului în cap. Martorii la incidentul violent au sunat la 112, pentru a solicita sprijinul autorităților.

ADVERTISEMENT

În zonă au ajuns polițiștii din Negru Vodă, care au încercat să pună capăt conflictului dintre frați. Însă, au căzut victime furiei acestora. Unul dintre agenți a fost lovit cu pumnul și îmbrâncit.

„În timp ce se proceda la încătuşarea lui B.T.D., fratele său B.G.H. s-a îndreptat din spate către agentul de poliţie G.A. I-a aplicat o lovitură de pumn în zona urechii stângi.

ADVERTISEMENT

L-a îmbrāncit, rupându-i poliţistului tricoul uniformei de serviciu în timp ce s-a procedat la imobilizarea şi încătuşarea sa”, a transmis, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Unul dintre bărbați a spart geamul autospecialei

Mai mult, agresorul de 31 de ani a continuat să fie violent chiar și când după ce a fost încătușat și urcat în autospeciala polițiștilor. El a lovit cu capul geamul mașinii până când l-a spart, potrivit oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

Acest comportament a continuat și când cei doi au ajuns la sediul secției de poliție. Frații i-au amenințat pe agenți cu moartea. Ccelălalt bărbat, în vârstă de 36 de ani, s-a ridicat de pe scaun și l-a lovit cu piciorul pe un polițist.

„Pe neaşteptate, B.T.D. s-a ridicat de pe scaun. I-a aplicat o lovitură cu talpa piciorului în abdomen agentului de poliţie G.A. Īn cursul intervenţiei, agentul de poliţie Z.D. a suferit leziuni la degetele arătător şi mijlociu de la mâna dreaptă şi la piciorul stâng, fiind lovit de numitul B.T.D.”, au adăugat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, ei au fost prezentaţi Judecătoriei Mangalia. Instanța a decis ca aceștia să fie arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru agresarea polițiștilor.

ADVERTISEMENT