News

O tânără din Rusia a murit după ce a căzut de pe o stâncă în tentativa de a face o fotografie spectaculoasă

20.05.2020 | 19:33
O tanara din Rusia a murit dupa ce a cazut de pe o stanca in tentativa de a face o fotografie spectaculoasa
ADVERTISEMENT

O tânără din Rusia a căzut într-o prăpastie în timp ce își făcea poze. Julia Khabibulina avea 34 de ani și era originară din Ufa.

O tânără din Rusia a căzut de pe o stâncă în Dubai

Femeia se afla în Dubai, unde intenționa să stea până când va trece pandemia de coronavirus. Julia se mutase în Dubai în 2019, cu speranța că va ajunge fotograf profesionist.

ADVERTISEMENT

Din păcate și-a găsit sfărșitul pe marginea unei prăpastii, de unde a căzut. Martorii spun că femeia încerca să obțină anumite poze spectaculoase de pe marginea prăpastiei, însă a alunecat și a căzut în gol de la 10 metri.

Cu toate că Julia a căzut în mare, impactul cu apa a fost fatal, iar acum autoritățile din Emirate așteaptă să-i repatrieze cadavrul în Rusia.

ADVERTISEMENT

Prietenii femeii au dezvăluit că aceasta avea zeci de mii de fotografii în portofoliu și a rămas blocată în Dubai după ce s-au închis granițele din cauza epidemiei de coronavirus.

Tânăra din Rusia era nedespărțită de câinele ei
Tânăra din Rusia era nedespărțită de câinele ei

Tânăra era pasionată de sporturi extreme și fotografia era o pasiune pe care o dezvolta în paralel cu celelalte hobby-uri „periculoase”.

ADVERTISEMENT

Cu o zi înainte să moară, Julia era fericită că a oamenii din Dubai sărbătoresc Ramadanul. „Mulțumită Ramadanului nu mai există carantină totală. Am avut voie să mergem în cafenele. Dacă tot murim, măcar să murim cu muzică în fundal”, a scris fata pe Facebook.

De asemenea, rusoaica avea gânduri filosofice în ultima vreme, conform presei din Rusia. „Se pare că virusul mi-a infectat deja creierul și este profund închistat în subconștientul meu.

ADVERTISEMENT

Am visat că mă sufoc, încercam să chem salvarea însă nu aveam destul aer. M-am speriat foarte tare, m-am trezit și am simțit cum inima îmi bătea cu putere”, este unul dintre mesajele postate de fată pe Facebook.

ADVERTISEMENT