News

O tânără influenceriță, ucisă și dezmembrată. Părți din corpul ei au fost gătite. Cine sunt principalii suspecți ai crimei

O crimă a șocat întreg globul. O tânără influenceriță a ajuns să fie ucisă în cel mai sadic mod. Corpul ei a fost dezmembrat, iar multe părți din el au fost deja găsite.
25.02.2023 | 12:32
O tanara influencerita ucisa si dezmembrata Parti din corpul ei au fost gatite Cine sunt principalii suspecti ai crimei
Abby Choi, influencerița care a fost ucisă și apoi tranșată. Sursă foto: The Star / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O influenceriță extrem de cunoscută, care de altfel era și model, în vârstă de 28 de ani, a dispărut fără în urmă în cursul zilei de marți, în această săptămână. Este vorba despre Abby Choi, al cărui trup, fără cap, a fost descoperit abia vineri de autorități.

Influencerița care a fost ucisă și dezmembrată

Crima a avut loc în Hong Kong, iar conform informațiilor transmise de polițiști, trupul modelului Abby Choi a fost găsit vineri într-o casă din Tai Poe, suburbie din Hong Kong. South China Morning Post scrie că mai multe părți din corpul influenceriței au fost găsite în frigider.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, un țesut uman a mai fost descoperit în două oale cu supă, iar alte bucăți împrăștiate prin casă. Oamenii legii au mai găsit la locul respectiv și o mașină de tocat carne, dar și un ferăstrău, despre care se crede că ar fi fost folosite pentru tranșarea tinerei.

Poliţia din Hong Kong a început deja demersurile în acest sens. Suspectul principal al crimei este chiar fostul soț al lui Abby Choi. Au fost arestați până acum atât părinții fostului soț al modelului, dar și fratele mai mare al acestuia, însă bărbatul, cunoscut sub numele de Alex Kwong este de negăsit.

ADVERTISEMENT

Fostul ei soț, principalul suspect

Pentru a elucida misterul, autoritățile au vrut să afle ce s-a întâmplat în ultimele ore din viața modelului. Se pare că Abby Choi a fost văzută ultima oară în viață în cursul zilei de marți, în jur de ora 14. 15, pe Fo Chun Road din Tai Po. Imaginile CCTV au surprins-o pe Abby Choi înainte de a dispărea și se pare că tânăra purta un top alb cu mâneci lungi, o geantă roz, dar și o pereche de pantofi și pantaloni albi.

Surse anonime au declarat presei din China că la acel moment, Abby Choi urma să își ia fiica pe care o are cu fostul ei soț. Mai apoi, imaginile CCTV au surprins un bărbat îmbrăcat într-un tricou negru și pantaloni scurți, care avea în mână o cutie destul de mare de plastic albă.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, conform imaginilor surprize pe cameră, bărbatul a luat cutia într-o mașină albă, cu șapte locuri, cu ușa din spate deschisă. Trebuie menționat faptul că influencerița avea o înălțime de doar 1,55 m și 40 de kilograme, lucru care face posibil ca aceasta să se fi aflat în cutia respectivă.

Cazul influenceriței este unul care se dorește a fi elucidat de nenumărate persoane. Spre exemplu, o persoană necunoscută a spus că oferă o recompensă de 1 milion de dolari HK (388.000 USD) pentru arestarea vinovatului, potrivit HK01. Până atunci însă, detalii interesante ies la suprafață.

ADVERTISEMENT

De ce ar fi fost ucisă influencerița

Care ar putea fi motivul unei astfel de crime? Oamenii legii s-au întâlnit deja cu părinții fostului soț al modelului care au dezvăluit că Abby Choi a fost implicată într-o dispută financiară cu ei. Mai exact, influencerița era nemulțumită de modul în care aceștia s-ar fi ocupat de anumite proprietăți în valoare de zeci de milioane de euro din Hong Kong.

Deși au apărut nenumărate informații false de marți și până vineri, oamenii legii au descoperit într-un final casa de la Tai Po, care era închiriată chiar de către tatăl lui Kwong, suspectul principal al crimei, la începutul lunii. În momentul în care au intrat să perchezioneze casa, oamenii legii au rămas șocați de ce au putut să găsească.

Pe lângă părți din corpul uman ale influenceriței, s-au mai descoperit și geanta roz a acesteia, Hermes, dar și cardurile de credit și actele de identitate. Trebuie menționat că, potrivit presei locale, deși divorțase de soțul ei, Abby Choi a continuat să sprijine financiar familia acestuia.

S-ar părea însă că membrii familiei bărbatului ar fi vrut în realitate averea familiei lui Choi, care, potrivit autorităților ar fi fost evaluată la peste 100 de milioane de dolari HK, acesta fiind motivul principal al crimei care a șocat întreaga lume. 

ADVERTISEMENT
Tags: