Life

O vedetă din România a dat lovitura cu o afacere inedită în Londra! Toți românii o caută

O vedetă din lumea muzicii populare din România a reușit să pună la punct o afacere inedită în capitala Marii Britanii, Londra.
12.03.2024 | 14:00
O vedeta din Romania a dat lovitura cu o afacere inedita in Londra Toti romanii o cauta
Cântăreața Daiana Crețan a dat lovitura în afaceri, în Londra / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Daiana Crețan este un nume cunoscut din lumea muzicii populare românești. Dar, așa cum a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK, ea nu s-a mulțumit să fie doar o voce. A vrut să facă și ceva în plus, iar acest lucru a dus-o pe malul Tamisei. Iar în Londra a pus la cale o afacere de zile mari.

Vedeta din România care a dat lovitura în afaceri în Londra

Daiana Crețan s-a născut în Suceava, dar, de ani buni deja, locuiește atât în țara noastră, cât și în Marea Britanie. Căsătorită cu iubitul din liceu, are doi copiii și, cumva, reușește să se împartă între toate rolurile pe care le are. Adică mamă, cântăreață și femeie de afaceri.

ADVERTISEMENT

”Cânt atât în România cât și în Marea Britanie. Pentru mine faptul ca pot să cânt în străinătate nu este doar o bucurie pe plan profesional ci și o satisfacție sufletească.

Prin cântec reușesc să îi fac să se simtă ca casă și să se simtă mai aproape de rădăcini, și mă bucură acest fapt”, ne spune Daiana De altfel, acesta a fost și motivul pentru care a pus la cale afacerea pe care o are și cu care a dat lovitura în Londra.

ADVERTISEMENT

Daiana Crețan are o afacere cu mici

Daiana, cu ce te ocupi în afară de muzică?

– Mereu mi-am dorit să mă implic în comunitatea românilor aflați în străinătate. Voiam să le aduc bucurie astfel încât să se simtă mai aproape de casă. De aceea, am decis să înființez o caravană de grill-uri și mici românești, în Londra.

Acolo oamenii pot veni și își pot ostoi dorul de casă prin gusturile autentice ale bucătăriei românești. Este o mândrie pentru mine să afirm că suntem români și să afișăm steagul nostru mare pe caravană, ca simbol al identității noastre și pentru a bucura inimile tuturor celor aflați departe de țară.

ADVERTISEMENT

Cum îți gestionezi timpul între responsabilitățile de mamă, cariera ta și alte afaceri?

– Nu este ușor deloc, timpul mereu pare ca zboară și ziua parcă e mai mică. Dar am reușit prin împingerea limitelor mele, am învățat că pot face mai mult decât credeam posibil. Acum pot face față la orice cu curaj și încredere, pot să și cânt și totuși să fiu și acasă alături de copiii mei.

Care este condiția care o face să se poată ocupa de muzică și afaceri

Care sunt cele mai mari provocări pe care le-ai întâmpinat în îmbinarea vieții de mamă cu cariera și cum le-ai depășit?

ADVERTISEMENT

– Atunci când trebuie să merg la înregistrări pentru 2-3 zile sau la filmări trebuie mereu să iau copilașii cu mine. Eu mereu am fost lângă ei încă de când s-au născut și avem o legătură strânsă. Nu mă pot desprinde de ei astfel încât îi implic în toate activitățile mele. Doar atunci când îi vad și mă asigur ca au mâncat, că sunt bine și sunt cu mine, mă pot liniști și pot face orice.

Cum te asiguri că acorzi suficientă atenție atât familiei tale, cât și carierei tale?

– Când sunt cu familia mea, toată atenția este asupra lor. Petrecem timp împreună și profităm de fiecare minut. Apoi, când trebuie să onorez un eveniment sau sa fac alte activități, mă concentrez și le fac cât pot de bine, știind ca acasă mă așteaptă copilașii și soțul. Într-adevăr, mult se datorează și soțului meu, mamei și a soacrei mele care mă ajută mult. Ele fac cu schimbul să stea cu nepoțeii și eu fac ce am de făcut.

”Am momente când îmi vine să cedez”

Cum ai reușit să faci față presiunii de a avea succes în carieră și, în același timp, să fii o mamă dedicată?

– Rezultatele mă motivează. Când văd că sunt rezultate și familia mea e bine, îmi iau puterea de care am nevoie. Iubesc ceea ce fac indiferent de cât de greu este. Am momente când poate îmi vine să cedez, oboseala își spune cuvântul. Dar știu că e doar de moment și că un somn bun și o sărutare din partea copilului și a soțului le rezolvă. Așa mai îmi iau energie pentru mult timp.

Oricum, atât zic femeilor! Să fie puternice ! Noi femeile, mamele, putem orice trebuie doar să ne dorim cu adevărat și să ne împingem limitele. Dacă faci și carieră nu înseamnă ca nu îți mai iubești copiii sau îi neglijezi. Ce am învățat eu este ca trebuie să ne urmăm cursul vieții și dacă noi suntem bine, fericite și împlinite, atunci și soțul și copiii vor fi!

ADVERTISEMENT