Life

Oana Lis a dezvăluit ultima dorință a lui Viorel Lis: “M-am întristat, asta nu e bine deloc”

Ultima dorință a lui Viorel Lis, dezvăluită de Oana Lis. Vedeta a fost tristă atunci când a auzit ce vrea partenerul ei de viață.
11.06.2023 | 12:49
Oana Lis a dezvaluit ultima dorinta a lui Viorel Lis Mam intristat asta nu e bine deloc
Ultima dorință a lui Viorel Lis, dezvăluită de soția acestuia, Oana Lis. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Viorel Lis i-a spus soției sale, Oana Lis, care e ultima lui dorință. Vedeta a fost foarte tristă atunci când partenerul ei i-a împărtășit acest lucru, dar spune că îi va respecta decizia.

Ultima dorință a lui Viorel Lis a fost dezvăluită de Oana Lis. De ce s-a întristat vedeta

Oana Lis își iubește foarte mult soțul și îi este mereu alături. Vedeta îl ajută cum poate și are grijă să nu-i lipsească nimic, mai ales că nu se află într-o stare foarte bună.

ADVERTISEMENT

Fostul edil al Capitalei se confruntă cu probleme serioase de sănătate, iar starea lui se agravează treptat. Acesta este deja pregătit pentru ceea ce este mai rău și i-a dezvăluit soției sale care este ultima sa dorință.

Viorel Lis i-a spus partenerei sale de viață că simte că sfârșitul se apropie pentru el și că nu vrea să fie dus la spital atunci când inevitabilul se va întâmpla. În schimb, vrea să-și dea ultima suflare în patul lui de acasă și nu pe cel de spital.

ADVERTISEMENT

Auzind aceste cuvinte, Oana Lis s-a întristat foarte tare. Vedeta știe că, dacă soțul ei ar fi la spital, medicii ar putea interveni rapid în caz că i se întâmplă ceva, iar acasă acest lucru nu s-ar întâmpla la fel de repede.

Cu toate acestea, Oana Lis respectă decizia soțului ei, chiar dacă știe că nu este cea mai bună. În același timp, este conștientă că fostului Primar General al Capitalei îi este foarte greu.

ADVERTISEMENT

“Viorel mi-a zis, zilele trecute, că el nu mai vrea la spital. M-am întristat, asta nu e bine deloc, pentru că dacă, Doamne ferește, este ceva grav, la spital el ar mai putea fi salvat, acasă nu! Dar, mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui. 

Nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea, gata! Eu nu sunt deloc de acord cu asta. Trebuie să lupți până în ultima clipă pentru viața ta, asta e părerea mea! Fie ce-o fi! Dar, să ajungem și noi la 80 de ani, și atunci să vorbim!”, a spus aceasta pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT

Viorel Lis, imobilizat la pat

Ajuns la 80 de ani, Viorel Lis nu se simte deloc bine și nici nu mai poate ieși din casă, fiind imobilizat la pat. Fostul edil are mai multe afecțiuni, printre care și diabet. Acum câțiva ani, soțul Oanei Lis a făcut un accident vascular cerebral. Mai mult, fostul politician are semipareză la membrele inferioare și a suferit și un infarct.

“Viorel are episoade depresive, dar e normal cu bolile lui, e și vârsta înaintată! El nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot, se uită și el la TV, la telenovele, la meciuri, are el programul de pensionar.

Nu poate să mai meargă singur deloc, are niște boli cronice care i-au agravat starea de sănătate în ultimul timp. Stă mai mult în pat”, a mai explicat Oana Lis pentru sursa menționată.

Oana Lis știe că, la un moment dat, își va pierde partenerul de viață. Vedeta se pregătește pentru acest moment dificil și chiar a mers la un curs de trei zile pentru a se pregăti de travaliul de doliu.

ADVERTISEMENT