Life

Oana Lis, noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: “Trebuie să te obișnuiești și cu bătrânețea”

Oana Lis a oferit noi detalii despre starea de sănătate a soțului ei, Viorel Lis, care a avut probleme serioase în ultimul an. Cum se simte acum fostul edil?
02.12.2022 | 15:22
Oana Lis noi detalii despre starea de sanatate a lui Viorel Lis Trebuie sa te obisnuiesti si cu batranetea
Oana Lis, detalii despre starea de sănătate a soțului ei. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Lis a vorbit despre starea de sănătate a soțului ei, Viorel Lis. Cum se simte fostul edil al Capitalei după ce a avut parte de dureri cumplite?

Oana Lis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Viorel Li

Anul 2022 a fost unul foarte dificil pentru fostul edil al Capitalei. Viorel Lis a avut probleme grave de sănătate și a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor.

ADVERTISEMENT

Viorel Lis a avut nevoie de îngrijiri și tratamente medicale costisitoare, iar soția lui nu mai făcea față cu cheltuielile.

La un moment dat, Oana Lis a făcut apel la cei care o urmăresc în mediul online. Aceasta i-a rugat pe oameni să o ajute cu bani pentru a-i putea cumpăra cele necesare partenerului ei de viață.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ținut să le mulțumească tuturor celor care au ajutat-o cu banii. Blondina a putut să-i facă terapiile necesare soțului ei, care a mai scăpat de unele dureri cu care se confrunta.

În plus, Viorel Lis a fost afectat emoțional și de anumite evenimente triste petrecute recent. Tatăl Marei Bănică a murit în urmă cu două săptămâni și era prieten din copilărie cu soțul Oanei Lis.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și moartea lui Alexandru Arșinel, de la finalul lunii septembrie, l-a afectat foarte tare pe Viorel Lis.

“A scăpat de dureri, mulțumim oamenilor care ne-au ajutat cu donațiile. A făcut tot felul de terapii acasă deoarece altfel nu mi le-aș fi permis, datorită acestui fapt a scăpat de dureri, ceea ce e foarte bine.

ADVERTISEMENT

Așa e trist, de curând a murit tatăl Marei Bănică, iar Viorel a suferit foarte mult că era prietenul lui din copilărie, a murit și Alexandru Arșinel, te afectează lucrurile acestea psihic.

Eu încerc să-l susțin cât pot și mă bucur că nu mai are durerile acestea maxime, dar na, ca la 80 de ani, trebuie să te obișnuiești și cu bătrânețea.”, a declarat Oana Lis pentru spynews.ro.

Oana Lis încearcă să aibă un program obișnuit

Oana Lis este singura care are grijă de soțul ei și, cu toate acestea, reușește să se împartă pentru a rezolva diverse treburi, dar și pentru a ieși în oraș cu prietenele.

Vedeta nu a mai fost la munte și nici nu a mai ieșit din țară de ani buni din cauza stării de sănătate a soțului ei. De aceea încearcă să-și petreacă timpul în apropiere de casă.

“Nu mă ajută nimeni, doar dacă plătesc. Eu fac și pe infirmiera și pe asistenta. Mai ies și eu să mă ocup de ale mele, dar viața mea e total blocată, e atipică, n-am mai fost la munte de 7 ani, n-am mai plecat din țară de 10 ani.

Normal că mai ies, mă mai duc și eu cu prietenele la mall, la o cafea, dar aici pe lângă casă, e normal.”, a mai explicat vedeta pentru sursa citată.

Ce propunere i-a făcut Oana Lis soțului ei

În ultima vreme, de când are probleme de sănătate, Viorel Lis nu a mai apărut pe micile ecrane. Fostul edil nici nu se mai poate deplasa, iar oamenii vor să-l vadă din nou la TV.

Oana Lis i-a propus soțului ei să-i facă cont de Tik Tok și să-l filmeze, pentru ca oamenii să-l vadă mai des, dar acesta încă nu a acceptat. În schimb, fostul primar îi urmărește pe alții pe platforma socială.

“Eu tot îl rog să-i fac un Tik Tok să-l mai filmez, lumea întreabă, oamenilor le e dor să-l mai vadă la emisiuni, le e dor de el, dar n-am reușit încă să-l conving.

El urmărește acolo pe TikTok, se uită la alții.”, a mai spus Oana Lis.

ADVERTISEMENT