Life

Oana Lis a făcut anunțul momentului despre Viorel Lis, după zvonul că soțul ei murit: “S-au agravat în ultimul timp”

Anunțul momentului despre Viorel Lis, făcut de Oana Lis, după ce s-a scris că soțul ei a murit. Care este starea de sănătate a fostului edil.
05.10.2023 | 16:54
Oana Lis a facut anuntul momentului despre Viorel Lis dupa zvonul ca sotul ei murit Sau agravat in ultimul timp
Oana Lis a dezvăluit ce se întâmplă cu Viorel Lis. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a apărut zvonul că Viorel Lis a murit, Oana Lis a făcut anunțul momentului despre acesta. Fostul edil al Capitalei se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

Oana Lis a făcut anunțul momentului despre Viorel Lis, după zvonul că soțul ei murit

De curând, în spațiul public au apărut speculații potrivit cărora Viorel Lis s-a stins din viață, iar Oana Lis a ținut să clarifice situația. Blondina a spus că boala soțului ei este în același stadiu.

ADVERTISEMENT

Afecțiunile cronice de care suferă Viorel Lis, în vârstă de 79 de ani, s-au agravat în timp, dar partenera sa de viață are grijă de el și este atentă să nu-i lipsească nimic.

Fostul primar a început să aibă și episoade depresive. În prezent, Viorel Lis stă mai mult imobilizat la pat, din cauza bolilor de care suferă, astfel că nici starea psihică nu este una foarte bună.

ADVERTISEMENT

“Nu s-a întâmplat nimic grav cu el! Ce atâtea zvonuri! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat.

Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală, ce pot să fac!”, a declarat Oana Lis pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT

Care e ultima dorință a lui Viorel Lis

Conștient că starea de sănătate nu este deloc una bună în acest moment, Viorel Lis știe că inevitabilul se va produce, mia devreme sau mai târziu. Astfel, acesta i-a spus soției sale care e ultima sa dorință.

Atunci când va veni momentul, Viorel Lis i-a spus Oanei să-l lase să se stingă acasă și nu pe patul de spital, pentru că s-a săturat să fie internat într-o unitate medicală.

ADVERTISEMENT

“Viorel mi-a zis că el, dacă se întâmplă ceva și îi e rău, nu mai vrea la spital în ruptul capului. Mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui. Pur și simplu el nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea să fie internat!”, a mai spus Oana Lis pentru sursa menționată.

Oana Lis știe că, într-o zi, nu-l va mai avea alături pe soțul ei, așa că a început să se pregătească emoțional pentru ce este mai greu. Vedeta chiar a început un curs în acest sens.

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Amenzi pentru mașina vândută. Ce pot face foștii proprietari
Amenzi pentru mașina vândută. Ce pot face foștii proprietari
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților