Life

Oana Lis, apel disperat pe internet. Pe lângă problemele lui Viorel Lis, a primit o nouă lovitură: „Sunt șocată”

Oana Lis se confruntă cu noi probleme. După ce starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit și este nevoie să facă mari sacrificii pentru-i asigura tratamentul medical, mașina i s-a stricat.
27.08.2022 | 09:48
Oana Lis apel disperat pe internet Pe langa problemele lui Viorel Lis a primit o noua lovitura Sunt socata
Oana Lis se confruntă cu noi probleme. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ultima perioadă nu a fost ușoară pentru Oana Lis. Starea de sănătatea a fostului primar al Capitalei s-a degradat, iar acum se deplasează doar cu ajutorul unui scaun cu rotile și are nevoie de tratament costisitor. Și cum „un necaz nu vine niciodată singur”, soția lui Viorel Lis se confruntă cu o nouă problemă după ce mașina i s-a stricat.

Noi greutăți pentru Oana Lis. Vedeta a făcut un apel disperat pe internet

Pentru Oana Lis, ultimele luni au fost încărcate de probleme. Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a degradat rapid, fiind nevoită să-și amaneteze verigheta pentru a-i cumpăra un cărucior cu rotile.

ADVERTISEMENT

Ulterior, vedeta a ajuns în situația în care le-a cerut oamenilor ajutorul și a deschis un cont unde pot dona, deoarece îngrijirea soțului său este una costisitoare, iar ea nu mai poate face față de una singură.

Totuși, după cum Oana Lis a afirmat, un necaz nu vine niciodată singur, iar mașina acesteia s-a stricat brusc. Pagubele produse sunt mari, iar psihologul a apelat, din nou, la urmăritorii săi din mediul online.

ADVERTISEMENT

„Pe principiul că nici un necaz nu vine singur…după ce mi s-a stricat Viorel, acum mi s-a stricat și mașina. Azi cer și eu un sfat bărbaților pricepuți la auto…

Deci, am dat într-o groapă, mi s-a spart baia de ulei. Am mai mers 5 minute și nu a mai pornit mașina”, a scris Oana Lis pe contul său de Facebook. 

ADVERTISEMENT

„Sunt disperată”

Chiar dacă a înlocuit piesele stricate, nu a fost de ajuns, căci, fără să știe, Oana Lis a produs mai multe stricăciuni atunci când a încercat să pornească autoturismul.

„Am pus piesa și ulei, dar mașina nu mai pornește. În principiu, în 5 minute, praf, am rămas fără mașină. Deoarece eu neștiind… am încercat sa pornesc mașina. Cică s-a calat motorul și va trebui un motor nou si tribuna”, a adăugat Oana Lis.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta le-a cerut celor pricepuți să-i sugereze un loc de unde poate cumpăra la un preț bun ceea ce are nevoie sau un service unde poate repara mașina.

„Sunt șocata cum așa repede s-a stricat o mașină ok si nefolosită decât puțin…și disperată…că asta îmi lipsea. Bineînțeles, că accept situația. Bine că nu am avut accident. Nu m-am născut în mașină, pot și fără, dar vă cer un sfat…Cum să rezolv această situație…”, a declarat Oana Lis.

ADVERTISEMENT