Life

Oana Lis, detalii despre problemele medicale. Ce a trebuit să facă după ce s-a operat de cancer

Oana Lis, dezvăluiri despre starea de sănătate. Ce a fost nevoită să facă soția lui Viorel Lis după ce s-a operat de cancer de piele.
15.09.2023 | 16:05
Oana Lis detalii despre problemele medicale Ce a trebuit sa faca dupa ce sa operat de cancer
Oana Lis, dezvăluiri despre starea de sănătate. Ce a fost nevoită să facă după ce s-a operat de cancer de piele. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a venit cu o serie de detalii despre problemele medicale. Ce a trebuit să facă după ce s-a operat de carcinom în urmă cu 6 luni. Blondina nu avea niciun simptom și a aflat despre boală după ce și-a făcut mai multe analize.

Oana Lis, dezvăluiri despre starea de sănătate. Ce a fost nevoită să facă după ce s-a operat de cancer de piele

Oana Lis a dezvăluit care este starea sa de sănătate după ce s-a operat de cancer de piele. Au știut doar apropiații despre problema cu care s-a confruntat și care i-a dat bătăi de cap întreaga vară. A trebuit să se dea cu creme de fiecare dată când ieșea din casă.

ADVERTISEMENT

Soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, a mai subliniat că au fost și zile în care uita să folosească protecția specială după o astfel de intervenție. Din fericire, avea mereu la îndemână haine cu mânecă lungă.

„Cred că 99% din zile m-am dat cu cremă, cu factor de protecție mare, cea de bebeluși, dar au fost 1% zile în care am uitat, pur și simplu am uitat, fără să vrei te îmbraci repede și ieși afară.

ADVERTISEMENT

Când ieșeam afară din casă îmi aduceam aminte că nu m-am dat cu cremă în locul operației, mă simțeam foarte prost, dar aveam norocul că am în mașină tot felul de bluze și încercam să mă protejez, să-mi pun peste.

Acum urmează să merg iar la control la doctor să vedem, ce se întâmplă, mai ales că ai un corp predispus la probleme”, a declarat Oana Lis pentru spynews.ro. Vedeta a povestit cum a decurs vara lui 2023, pe care a petrecut-o în București cu prietenii.

ADVERTISEMENT

„A trecut foarte repede vara, n-am fost la mare, am fost o singură dată la piscină sau de două ori, a trecut vara foarte repede, eu am învățat să mă bucur de lucruri simple”, a completat soția lui Viorel Lis, pentru aceeași sursă.

Oana Lis, despre apariția cancerului de piele

Oana Lis a vorbit la un moment dat despre apariția cancerului de piele, veste care a picat ca un trăsnet pentru ea. În urmă cu 2 ani vedetei i-a apărut o pată pe piele și cu care s-a obișnuit având în vedere că are mulți pistrui.

ADVERTISEMENT

Din păcate, aceasta nu a dispărut, ci dimpotrivă, s-a mărit din ce în ce mai mult până când medicii i-au spus că este carcinom malign. Soția lui Viorel Lis nu a discutat despre acest subiect cu multe persoane și s-a concentrat pe găsirea soluțiilor.

ADVERTISEMENT